Electrolux Dual-Care EW7W4684W, maşină de spălat PerfectCare700

Electrolux Dual-Care EW7W4684W e o maşină de spălat rufe cu uscător integrat care se adresează unei familii de 3-7 persoane.
Cu un astfel de aparat 2 în 1 facem economie de spaţiu şi timp întrucât ocupă spaţiu cât un aparat şi poate spăla+usca în timp record (are un ciclu special pentru aşa ceva numit Wash&Dry).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere (vizual, funcţional, calitativ etc).

Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux Dual-Care EW7W4684W e unul cu nişte dimensiuni normal de 57x60x85 axlxî cm. Greutata sa e de 70kg, iar cablul are 1,8 metri.
La un astfel de aparat e foarte important consumul de curent şi apă. Pe an consumă 1.070 kWh electricitate şi 18.400 litri apă.
Dpdv acustic nu e un aparat deranjant deoarece la spălare are 51 dB, la centrifugare are 76 şi la uscare are 60.
Având în vedere faptul că are o capacitate mare vine şi cu o viteză de centrifugare pe măsură de 1600 rpm.
Vine cu foarte multe programe: la spălare are 16 şi la uscare are 12.
Are ceva similar Fuzzy Logic numit SensiCare. Acesta presupune că fiecare cantitate e cântărită şi aparatul îşi adaptează ciclul o spălare în timp optimizat.
Pentru reîmprospătarea rufelor are SteamCare care restaurează hainele cu ajutorul aburului. În felul acesta se reduc cutele şi e uşurată călcarea.
De asemenea are şi FreshScent pentru a aplica parfum cu abur. E ceva similar cu ce întâlnim la Miele.
Capacitatea de uscare nu e prea mare, iar din această cauză vă recomand şi o alternativă precum LG care are o capacitate de uscare de 6kg. Preţul e acelaşi, iar modelul LG are şi wireless.

Electrolux e numărul 2 la nivel mondial, fiind un producător suedez. Alegând un astfel de model aveţi siguranţa fiabilităţii, iar facilităţile smart nu sunt chiar aşa de utile în opinia mea. Deci, lipsa lor nu e mare lucru.

Lasă un comentariu