Electrolux Dual-Care EW7W4684W, maşină de spălat PerfectCare700

Electrolux Dual-Care EW7W4684W e o maşină de spălat rufe cu uscător integrat care se adresează unei familii de 3-7 persoane.
Cu un astfel de aparat 2 în 1 facem economie de spaţiu şi timp întrucât ocupă spaţiu cât un aparat şi poate spăla+usca în timp record (are un ciclu special pentru aşa ceva numit Wash&Dry).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere (vizual, funcţional, calitativ etc).

Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux Dual-Care EW7W4684W e unul cu nişte dimensiuni normal de 57x60x85 axlxî cm. Greutata sa e de 70kg, iar cablul are 1,8 metri.
La un astfel de aparat e foarte important consumul de curent şi apă. Pe an consumă 1.070 kWh electricitate şi 18.400 litri apă.
Dpdv acustic nu e un aparat deranjant deoarece la spălare are 51 dB, la centrifugare are 76 şi la uscare are 60.
Având în vedere faptul că are o capacitate mare vine şi cu o viteză de centrifugare pe măsură de 1600 rpm.
Vine cu foarte multe programe: la spălare are 16 şi la uscare are 12.
Are ceva similar Fuzzy Logic numit SensiCare. Acesta presupune că fiecare cantitate e cântărită şi aparatul îşi adaptează ciclul o spălare în timp optimizat.
Pentru reîmprospătarea rufelor are SteamCare care restaurează hainele cu ajutorul aburului. În felul acesta se reduc cutele şi e uşurată călcarea.
De asemenea are şi FreshScent pentru a aplica parfum cu abur. E ceva similar cu ce întâlnim la Miele.
Capacitatea de uscare nu e prea mare, iar din această cauză vă recomand şi o alternativă precum LG care are o capacitate de uscare de 6kg. Preţul e acelaşi, iar modelul LG are şi wireless.

Electrolux e numărul 2 la nivel mondial, fiind un producător suedez. Alegând un astfel de model aveţi siguranţa fiabilităţii, iar facilităţile smart nu sunt chiar aşa de utile în opinia mea. Deci, lipsa lor nu e mare lucru.

Te-ar mai putea interesa