Electrolux Dual-Care EW7W447W, model PerfectCare700 cu uscător

Dacă nu vreţi o maşină de spălat simplă, ci una de tipul 2 în 1 atunci Electrolux Dual-Care EW7W447W ar fi răspunsul. Are uscător integrat şi pe lângă posibilitatea spălării a 7kg de rufe se pot usca 4kg. În felul acesta nu e nevoie de spaţiu special pentru întinderea (spre uscare) a rufelor.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea, nu are un cost mare de achiziţie dacă e să luăm în considerare faptul că ne economiseşte spaţiu şi timp.


Păreri pro şi contra

Cum electrocasnicul Electrolux EW7W447W o să aveţi rufe gata de purtat în 60 minute. Acest lucru trebuie mulţumit programului cu numele „Non-Stop”.
Are Fuzzy Logic, în cazul acestui aparat purtând numele de SensiCare. În felul acesta încărcătura e cântărită, iar resursele sunt adaptate în funcţie de necesar. Prin acest lucru se îngrijesc şi ţesăturile, iar rufele vor ţine mai mult.
Capacitatea de 7kg face ca aparatul să fie optim pentru o familie cu 5-7 membri.
E realizat din materiale şi piese de calitate. De exemplu are cuvă din inox, iar motorul e inverter cu garanţie de 10 ani.
Spălarea are 16 programe, iar uscarea are 12. În felul acesta primim un aparat modern capabil în a se ocupa de diverse tipuri de ţesături.
Puteţi spăla inclusiv haine din lână, paratul fiind certificat pentru acest lucru.
Eficienţa energetică a aparatului e una bună deoarece vorbim despre un consum anual de 938 kWh pentru clasa A. Dar, trebuie ţinut cont că e vorba despre o eficienţă combinată între uscare şi spălare.
Nu e un aparat gălăgios pentru că spălarea se realizează la un nivel de zgomot de 51 dB, iar centrifugarea se realizează la 76dB (are o viteză maximă de 1400 rotaţii).

Un astfel de aparat nu ar trebui să lipsească din gospodăriile moderne pentru că e eficient şi ocupă puţin loc. Dacă nu aveţi loc pentru întinderea rufelor atunci aparatul acesta vă scuteşte de acest procedeu.
Brandul Electrolux e din Suedia şi e pe locul 2 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa