Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux Dual-Care EW7W369S, model cu uscător integrat

Modelul Electrolux Dual-Care EW7W369S e unul de tipul 2 în 1, adică maşină de spălat cu uscător integrat. În felul acesta aparatul reprezintă soluţia perfectă pentru spaţii înguste. Cu capacitatea de spălare de 9kg acest model e unul optim pentru familii cu 5-7 membri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceştia primim un aparat care se prezintă excelent din punct de vedere al spălării şi uscării.
Din poza alăturată observaţi că vizual nu poţi să-ţi dai seama că e vorba despre un electrocasnic 2 în 1. Singurul lucru care dă de gol electrocasnic e inscripţia Wash & Dry de sub logo-ul Electrolux.


Păreri pro şi contra

Electrolux EW7W369S are sistemul Dual Care care e caracteristic 6 Motion de la LG sau alte branduri. Mai exact în funcţie de tipul de ţesătură tamburul are diverse mişcări aşa încât hainele să reziste mai mult.
Pentru ca hainele să fie împrospătate are Steam Care şi sistem Fresh Scent. Primul lucru presupune că hainele sunt restaurate cu abur, iar al doilea lucru combină aburul cu parfumul aşa încât ţesăturile să fie reîmprospătate.
Are şi ceva similar Fuzzy Logic numit Sensi Care. Această caracteristică presupune că aparatul cântăreşte încărcătura şi adaptează ciclul aşa încât hainele să fie spălate într-un timp cât mai scurt. Acest lucru se traduce prin consum redus de energie, nu doar timp scurt.
Pe an acest aparat consumă undeva la 1212 kWh pentru uscare şi spălare. În felul acesta are clasa A de eficienţă energetică.
Iar, referitor la dimensiuni trebuie spus că acestea nu sunt deloc mari, mai exact vorbim despre 63x60x85 AxLxÎ cm.
Nu e un aparat gălăgios pentru că are 51 decibeli la spălare, 60 la uscare şi 77 la centrifugare.

Un astfel de electrocasnic se adresează persoanelor cu nu prea mult loc care vor să facă economii de spaţiu şi timp (are funcţie pentru detectare automată a cantităţii).
Dacă vechile maşini de spălat aveau beton pentru stabilitate, modelele moderne au sistem electronic de echilibrare a încărcăturii. În felul acesta aparatul are o greutate mult redusă.