Electrolux Design X-line EGT6343LOK, plita incorporabilă

Electrolux Design X-line EGT6343LOK e o plită despre care pot spune că arată foarte bine și nici nu costă prea mult în ciuda faptului că e un model pe gaz care se aprinde în mod electric. Astfel, acest electrocasnic are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare și are chiar și o fiabilitate crescută care se datorează în principal faptului că are o garanție mare. Dacă garanția de 2 ani vi se pare mică atunci există posibilitatea extinderii acesteia la 3 sau chiar mai mulți ani, adică la 4.

Poze

Se poate vedea că Electrolux EGT6343LOK e de culoare neagră, iar butoanele sale sunt deschise la culoare pentru a fi deosebite de aparat și accesate mai ușor. Nu se poate spune că ar avea cel mai reușit design, dar e printre cele mei reușite designuri care le-am văzut până acum. Grătarele arată foarte bine, iar cel din dreapta e unul de tip WoK… mai bine spus arzătorul e de tip WoK.

Aparatul de sus

Specificaţii tehnice

EGT6343LOK are niște caracteristici impresionante, dar am văzut modele care au caracteristici și mai impresionante. Însă acest model are atât detalii impresionante cât și un preț mic. Se alimentează de la rețeaua de gaz deoarece este o plită pe gaz și are 4 arzătoare. Butoanele sunt amplasate așa încât să poată fi accesate optim și cred că ar trebui să menționez că electrocasnicul e dotat char și cu siguranță.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de mic în comparație cu capabilitățile sale; materialele din care e construită plita sunt bune; are și un arzător de tip Wok pentru acele vase cu fund rotund specifice realizării mâncărurilor asiatice. Nu știu dacă ar putea fi considerat plus deoarece toate plitele sunt de circa 60 centimetri, dar și acest aparat are tot 60 centimetri și asta înseamnă că va putea fi incorporată bine, iar hota va putea funcționa optim.
Contra: nu cred că aș putea preciza un minus, dar poate că unele persoane ar fi preferat o plită pe curent.

Concluzie

Modelul EGT6343LOK e unul care a apărut aproximativ în anul 2012 și vine cu caracteristici care te-ar face să o cumperi în defavoarea altor modele. Aceste caracteristici ar fi incredibilul raport între calitate și preț, faptul că e vitroceramică și garanția extensibilă pentru un plus de siguranță. Și aprinderea electrică e o caracteristică de lăudat, însă toate plitele au așa ceva mai nou.

Te-ar mai putea interesa