Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux Comfort Lift ESL7540RO, mașină de spălat vase cu mecanism de ridicare a raftului inferior

Electrolux Comfort Lift ESL7540RO e un model cu dotări speciale utile care nu le veți găsi la orice mașină de spălat. Acest aparat electrocasnic e necesar în orice bucătărie pentru că poate spăla și usca numeroase vase, dar aveți și opțiunea de încărcare la jumătate pentru momentele când nu aveți foarte mult de spălat. Fiind un model complet incorporabil, panoul de comandă e pe marginea ușii și aveți acces la el doar înainte de a porni programul. Față de un aparat clasic, acesta nu va fi vizibil pentru că montați un panou de mobilier cu mâner pe ușa sa. Cu alte cuvinte, veți avea o bucătărie mai spațioasă și mai minimalistă cu ajutorul aparatelor incorporabile.

Interiorul e spațios și poate fi ajustat după preferințe pentru a face loc pentru alte articole sau pentru a vă ușura viața de zi cu zi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Față de alte modele acesta are 7 programe de spălare și se poate alege una dintre cele 5 trepte de temperatură disponibile. Coșul pentru tacâmuri nu mai e special, ci a devenit o dotare standard în ultimii ani și la aceasta avem suport pentru pahare.

Păreri pro și contra

La interfața sa veți găsi toate programele și opțiunile necesare, iar aceasta poate fi chiar blocată. Această mașină de spălat are eficiență energetică foarte bună – A++, care se va regăsi în factura de energie și veți recupera pe parcurs din investiția făcută. Consumul anual la aceasta e de numai 262 kWh, iar voi trebui să o comparați cu alte variante cu aceleași specificații (mă refer la capacitate de spălare). Acest model are programare întârziată pentru ca voi să puteți seta când să pornească dacă nu aveți timp pentru ea.

Electrolux ESL7540RO oferă rezultate conform așteptărilor și bugetul pentru un astfel de model trebuie să fie destul de mare. Aceasta nu poate fi pusă oriunde, ci numai sub blat unde îi e și locul, iar dacă nu aveți loc mult, puteți renunța la mașina de spălat rufe. E recomandat să fie montată lângă chiuvetă pentru a o conecta la sifonul chiuvetei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu