Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux Brita ERB40605X

Combina frigorifică Electrolux Brita ERB40605X e una foarte reușită deoarece e una dintre puținele modele în acest buget cu dozator, însă nu are sistem de răcire No Frost. Această caracteristică e evidentă și din faptul că are de numirea „Brita”. Mai precis, e vorba de dozator de apă integrat care poate oferi apă filtrată și rece. Deci vara, nu mai trebuie să depozitați sticle în acesta ci doar să umpleți compartimentul respectiv. Puteți umple orice pahar sau sticlă datorită construcției sale. Design-ul combinei e foarte reușit și seamănă destul de mult cu cel al modelelor de la LG. Electrolux ERB40605X are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

E vorba de o combină de dimensiuni mari care presupune și un volum pe măsură – 375 litri. Măsoară o înălțime de 201 cm, o lățime de 59.5 cm și o adâncime de 65 cm. Volumul frigiderului e de 285 litri și acest compartiment e dotat cu: două rafturi din sticlă, zonă pentru legume/fructe, suporturi pe ușă și sistem de dezghețare automat. Pe de altă parte congelator are un volum mai mic – 90 litri, 3 compartimente, o capacitate de congelare de 4 kilograme și dezghețare manuală. Chiar dacă vine cu dozator pentru apă, primiți și un suport pentru sticle (suc, vin etc.) Ca și caracteristici speciale Brita ERB40605X are: uși reversibile, culoare inox antiamprentă cu gri pe margine, iluminare inferioară și un nivel de zgomot scăzut de 40 dB.

Consumul său anual e de numai 329 kWh datorită eficienței energetice A+. După cum bine știți în acest buget, puteți opta pentru multe combine cu No Frost, eficiență A+, volum mare … dar nu toate au un astfel de dozator și finisaj anti-amprentă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Electrolux ERB40605X are un finisaj gri cu inox anti-amprentă, dispecer/dozator de apă cu filtru Brita, volum destul de mare, realizată din materiale de bună calitate și are o autonomie mare fără curent.

Minusuri: nu prezintă tehnologia de răcire No Frost.

Concluzie

Electrolux Brita ERB40605X e o combină frigorifică numai bună pentru această perioadă a anului și care nu o să consume prea mult curent. Se potrivește perfect în orice bucătărie în special dacă e vorba de una modernă cu electrocasnice pe inox. Spațiul ocupat e destul de mic însă doar înălțimea sa ar putea fi o problemă pentru cei care locuiesc la bloc. Sper că v-am oferit suficiente motive pentru care această combină să fie prima de pe lista dumneavoastră :).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu