Eizo FS2434, monitor IPS de gaming

Eizo FS2434 e un laptop de gaming și se poate observa din designul său, caracteristicile sale și dotări. Chiar dacă nu e un monitor foarte ieftin merită să depuneți un astfel de efort financiar. Jos am pus o poză cu acesta dar și un clip la final. Poate că nu e cea mai grozavă alegere deoarece nu are imagine Retina și Display Port. Totuși pentru un monitor de gaming contează și acele caracteristici speciale și panoul ecranului. La acesta panoul e de tip IPS deci unghiurile de vizibilitate sunt generoase – 178 grade. Cu alte cuvinte, imaginea e clară indiferent cum l-ați privi.

Alternative sunt destule ținând cont că acest monitor nu e unul prea accesibil, iar monitoare ieftine sunt destul de multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Monitorul
Monitorul

Ca și specificații tehnice are: o imagine de 23.8 inci, tehnologie de iluminare LED, timp de răspuns de 4.9 ms, rată de refresh bună, rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, unghiuri de 178 grade pe verticală și orizontală. Ecranul are un aspect lat adică 16 pe 9, iar altele pot fi fie de 21 pe 9 fie 16 pe 10, depinde de utilitate și cui i se adresează.

Facilitățile unui monitor pot fi utile deoarece sunt dotări suplimentare. În acest caz are montare VESA 100 și difuzoare de 0.5 W fiecare. Ca și conectori are: USB 3.0, ieșire audio, intrare audio, 2 HDMIuri și DVI. Are ieșire audio pentru cei care vor conecta căști sau niște boxe la monitor, iar intrare PC e pentru boxele integrate.

Pe partea de caracteristici speciale are: Smart Insight 2, Smart Resolution, OSD Menu, Smart Detection, HDMI Color Space și Adjustment Lock. Consumul e ceva mai mare decât cel al unui monitor obișnuit dar până la urmă acesta nu poate fi comparat cu un monitor obișnuit.

Plusuri: performanțe superioare, arată bine, construcție robustă, imagine 1080 și porturi destule/diversificate.
Minusuri: nu e ieftin.

Eizo FS2434 e o alegere bună pentru cei care vor ceva mai mult decât un monitor obișnuit. Dacă vă interesează ce oferă acest monitor atunci vă recomand clipul de jos. Poate că nu oricine și-l permite dar puteți lua în considerare monitoare multimedia de la alți producători cunoscuți.

Lasă un comentariu