Einhell BT-VT 600

Einhell BT-VT 600 e un invertor auto de 600W care poate fi utilizat cu succes pentru conectarea uni laptop și a încă unui alt dispozitiv. Scopul invertoarelor auto e de a furniza niște prize la care poți conecta diferite aparate care în mod normal nu le poți conecta la mașină ci doar la o priză de acasă. Acest model de la Einhell zic că își face bine treaba și nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din cele două imagini de alături se poate vedea cu aproximație cum arată acest aparat. Trebuie știut că nu e un aparat mare deoarece are o greutate mică de circa 1.6 kilograme și cred că poate fi montat cu ușurință în mașină așa încât să nu încurce. În pachet sunt livrate și cabluri cu clești pentru conectarea invertorului la baterie.

Pachetul
Pachetul
Prizele
Prizele

Specificaţii tehnice

Aparatul Einhell BT-VT 600 vine cu două prize deoarece, după cum știm, într-o mașină nu ai așa ceva și singura posibilitatea de a conecta un telefon e prin locașul de brichetă. Este ușor de conectat și vine cu cablurile necesare pentru conectare la baterie, iar în caz de ceva trebuie știut că are numeroase protecții printre care se numără cea de suprasarcina.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul mic; vine cu o garanție standard de 2 ani; oferă două prize de 230V; vine cu numeroase protecții (inversă de baterie, de supraîncărcare, de scurtcircuit); e ușor de montat, dar eu aș recomanda să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare sau să apelați la un specialist deoarece nu e tocmai o jucărie.
Contra: are doar două prize. (Eu zic că e suficient deoarece nu trebuie exagerat că după aceea împingeți mașina.)

Concluzie

Dacă vrei să conectezi un laptop sau un alt dispozitiv la o mașină atunci o modalitate ar fi achiziționarea unui invertor auto. Nu e greu de instalat (dacă urmezi instrucțiunile), iar cele două prize sunt mai mult decât suficiente… zic eu. Trebuie avută mare grijă să nu descărcați bateria deoarece dacă se întâmplă așa atunci o să trebuiască să împingeți mașina pentru a o porni.

Te-ar mai putea interesa