Einhell BT-BC 12, redresor baterie

Einhell BT-BC 12 e un redresor pentru baterie util în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut cu bateria, adică dacă se descarcă. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care e un aparat robust și ușor de manevrat în același timp. Poate fi utilizat în scopuri personale cât și comerciale, iar garanția standard e de 2 ani.

Poze

Se poate vedea că Einhell BT-BC 12 e un model de culoare albastră și ce trebuie menționat e faptul că are o greutate de undeva la 3.6 kilograme care îl face ușor de cărat. Se poate vedea că are un mâner care ajută la o mai ușoară manevrare a aparatului. Din imaginea a doua se poate observa că aparatul beneficiază și de un instrument de monitorizare a tensiunii.

Aparatul
Aparatul
Din lateral
Din lateral

Specificaţii tehnice

BT-BC 12 e un aparat destul de simplu având 12 amperi încărcare și adaptor încărcare 230 V. Printre funcțiile sale se numără cea de ampermetru, de monitorizare a tensiunii și diferite protecții (polarizare inversă, suprasarcină). Datorită greutății de puțin sub 4 kilograme și a mânerului cu care e dotat, aparatul e ușor de transportat.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult; e ușor de folosit; ușor de transportat; vine cu numeroase protecții; are la pachet accesoriile (cablu de alimentate cu ștecher și cablu de alimentare cu clești rezistenți); construcția e izolată așa încât să nu-ți fie frică că te curentezi; e rezistent deoarece are carcasa din oțel emailat, iar bateriile sunt din plumb.
Contra: nimic.

Concluzie

În cazul în care uiți farurile ori radio-ul aprins atunci te poți trezi cu bateria descărcată, iar un astfel de redresor te-ar putea ajuta foarte mult. Nu costă mult și e ușor de folosit, dar e recomandat să fie utilizat după citirea documentației pentru a nu păți ceva neprevăzut. Aparatul are o siguranță integrată care să protejeze aparatul de polaritate greșită și scurtcircuit, dar e mai bine să nu vă bazați pe asta.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Einhell BT-BC 12, redresor baterie”

  1. E foarte bun acest aparat de incarcat. Nu arata prea bine dar isi face treaba excelent pentru cat costa de putin. Eu detin acest model de cateva luni si l-am folosit de nenumarate ori la mini servisul meu.

  2. Cati wati consuma in sarcina la incarcare? (nu am gasit specificatii la vanzatori)

    Multumesc!

  3. Baga constant 12 amperi sau in cazul in care bateria este descarcata incepe de la 12 amperi si treptat ce se incarca scade amperajul?

Comentariile sunt închise.