Egreat S150

După cum bine știți Egreat e unul dintre cei mai apreciați producători de media playere, deoarece are o lungă experiență și oferă modele accesibile și performante. Un model care vi-l pot recomanda e Egreat S150 deoarece e un model deosebit, de aceea e și mai scump. Însă prețul e justificat de prezența Androidului, tunerului TV, tastaturii etc. E suficient să spun că are Android deoarece acesta aduce un plus de funcționalitate deoarece suportă multe formate media, are browser web, aplicații și mouse/tastatură. Nu mai e nevoie de o tastatură deoarece e una inclusă și care vă poate fi de folos când folosiți browserul să navigați pe web. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În partea din spate se află majoritatea porturilor (LAN, HDMI, tuner) iar în lateral se află porturile USB și ESATA (pentru conectarea unui hard disk). Designul e unul compact și e destul de plăcut având în față un afișaj LED.

Din spate
Din spate
Din față
Din față

Specificații tehnice

E un model ideal pentru vizionarea conținutului FullHD și HD și dacă aveți un televizor fără media player incorporat, acesta e numai bun. E destul de performant având în vedere procesorul de 700 MHz și un sistem de operare ca Android. Acesta nu necesită multe resurse hardware de aceea pe partea de memorie are destulă memorie RAM și ROM (512 MB pentru fiecare). Puteți viziona aproape orice film deoarece suportă multe formate video, iar subtitrarea suportată trebuie să fie una cu extensia srt.

Având în vedere că are tuner TV incorporat, devine oarecum inutil odată ce vreți să-l conectați la un TV dar dacă aveți un monitor, e numai bun. Ca și porturi prezintă: HDMI, USBuri, ESATA, rețea, audio și scart. În pachet veți găsi aceea tastruă de care vă ziceam, cablul HDMI, cablu ESATA și cablu de alimentare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: player cu Android, suportă subtitrări, multe porturi, puteți juca jocuri, naviga pe internet, puteți conecta un adaptor wireless pentru internet wireless și se poate conecta un HDD extern.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Egreat S150 e o alegere bună iar dacă nu aveți nevoie de atâtea dotări și funcții, există destule alternative ieftine și oferite de același producător. Nu cred că ar avea rost să optați pentru un alt producător deoarece acesta oferă cele mai multe și fiabile modele.

Te-ar mai putea interesa