Egreat R200-II Plus

Cei de la Egreat au lansat de curând nou media player Egreat R200-II Plus şi se remarcă prin multitudinea de conexiuni (chiar şi pentru Internet) şi de formate suportate. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun din moment ce poate reda orice film chiar şi pe cele cu sunet dts, iar accesul la ‘net se poate face prin browser-ul HTML5 integrat. Cei de la Egreat se laudă că suportă chiar şi Adobe Flash. Sistemul de operare nu ştiu dacă e Android ca la alte modele (R6S ar fi unul) de la acest producător, dar e unul capabil cu meniuri simple.

Poze

Alături sunt câteva imagini cu acest gadget, iar la final e un clip mai explicativ în care e prezentat conţinutul pachetului şi principalele funcţii ale aparatului. La poza cu porturile se poate vedea că are multe porturi cum ar fi USB 2, HDMI (vin cu cablu), LAN şi suportă adaptor Wi-Fi pe USB. E specificat ceva de faptul că suportă un sistem de operare secundar, dar nu am văzut concret la cineva ce înseamnă acest lucru.

Cutia e destul de mare
Acestea sunt conexiunile aparatului

Specificaţii tehnice

Egreat R200-II poate reda filme şi melodii de pe harduri şi memorii USB care au sistem de fişiere (partiţii) FAT32 sau NTFS, deci dacă sunteţi un fanatic al Linuxului, partiţiile ext nu cred că vor merge. Poate reda o gamă largă de fişiere, de la *.avi la *.mkv chiar şi cu sunet dts ceea ce presupune că o să aveţi filme la calitate Full HD cu sunet foarte clar. Aparatul poate reda chiar şi filme Blu-ray, însă de cele 3D nu ştiu nimic… poate un update al firmware-ului va face posibilă redarea lor.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (ca restul playerelor Egreat); preţul nu e unul exagerat; poate reda mkv, chiar şi cu sunet de tip dts; are foarte multe conexiuni şi chiar dacă nu are WLAN ori card reader, pe USB se pot ataş adaptoare pentru aşa ceva deoarece OS-ul le detectează.
Contra: nu are suport 3D.

Concluzie

EGREAT EG-R200-II PLUS e un player excelent dacă ai un TV slab care nu are player multimedia ori care nu are capabilitatea de Smart TV. Luând un astfel de aparat o să poţi reda orice tip de fişier şi vei putea chiar şi naviga pe Internet deoarece are browser cu suport HTML5. Preview-ul de alături vă prezintă aparatul, cât şi meniurile sale.

Te-ar mai putea interesa