Egreat R150, media player Full HD 3D

Dacă doriți o experiență unică în ceea ce privește vizionarea filmelor, un media player Egreat R150 Full HD 3D e cea mai inteligentă opțiune deoarece e ieftin și performant. Spre deosebire de media playerele clasice, acesta poate reda filme Full HD 3D în diferite moduri (stânga/dreapta, sus/ jos), filme Blu-Ray, are un procesor de 750 MHz, o memorie RAM de 512 MB, o memorie flash de 512 MB și sistem de operare Android de la Google. Doar că acest Android nu e ca și cel de pe tablete și telefoane, ci unul foarte simplu pe care se pot instala aplicații și jocuri. O caracteristică foarte importantă la acesta e posibilitatea de conectarea la intermediul browserului web numit Chrome sau se poate opta pentru Dolphin Browser. Un model destul de similar și care poate fi considerat o alternativă ieftină la acesta e Egreat R6S. R150 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Cu telecomanda

Specificații tehnice

Suportă cam toate formatele video, audio și foto, dar eu voi enumera doar pe cele uzuale: aac, mp3, wav,wmv 9, DivX, Xvid, mpeg, TS, avi, wmv, mov, Blu-Ray-ISO, AVS, Blu-Ray 3D,VOB, jpg, png etc. Deasemenea suportă și subtitrări cu diacritice precum sub, srt, ssa și smi. Se folosește de un procesor de 750 MHz cu chipset Realtek 1186DD. În pachetul său veți găsi: telecomanda, cablul HDMI, cablul de alimentare și manualul de utilizare. deci vine cu tot ce aveți nevoie pentru a fi conectat la TV și pentru a vă ușura utilizarea sa.

La capitolul conectivitate Egreat R150 are: un USB 3.0, patru USB-uri 2.0, interfață SATA pentru unitate optică DVD, BD sau HDD, card reader, ieșire audio stereo, composite, HDMI 1.4, S/PDIF, LAN etc. Deci se poate opta fie pentru o memorie sau un HDD cu interfață USB 3.0. Am pus un clip cu un model foarte similar:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: media playerul Egreat R150 suportă cam toate fișierele, conversie 2D în 3D, are limba română, suportă subtitrări cu diacritice, USB 3.0, cablu HDMI 1.4 inclus, posibilitate de conectare de mouse și tastatură, suportă adaptor Wi-Fi etc.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest media player Egreat R150 e cea o alegere inteligentă în special dacă nu v-ați putut permite un Smart TV și pot spune că e mai performant decât un astfel de televizor în special că vine cu Android. Cică, o să vedem și pe viitoarele Smart TV-uri un astfel de Android, sau poate chiar nul mai îmbunătățit.

Un comentariu la „Egreat R150, media player Full HD 3D”

  1. Il detin si nu pot spune decat ca a meritat banii deoarece la acesti bani nu mai gasesti ceva asa de bun cu suport 3D. Am citit undeva ca are Android dar nu mi-am putut da seama de unde vad asta in meniul lui.

Lasă un comentariu