Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Egreat R-180

Media player-ul Egreat R-180 FullHD e un aparat performant care are caracteristici speciale ca: redare Blu-Ray (dar și multe alte formate video), conectare Wi-Fi opțional, upgrade la al doilea sistem de operare, posibilitate conectare HDD/stick memorie/unitate DVD/BD prin USB, navigare web, instalare hard intern, accesa servicii precum Youtube, Flikr, iRadio etc. Deci puteți face o mulțime de lucruri cu acesta iar prețul nu mai pare chiar așa de piperat. Ca oricare alt player de la acest producător și acesta redă cam toate formatele media cunoscute. Are un design destul de subțire și elegant care e destul de evident. Dacă nu aveți un cablu de net (RJ-45) la îndemână pentru a conecta media playerul la internet, puteți apela la tehnologie Wi-Fi (fără cabluri), însă aveți nevoie atunci de un router wireless. Dacă doriți să faceți o alegre mai bună, recomandarea mea e un R200s care are tehnologie de conversie 2D-3D și Android la un preț puțin mai mare. Însă acest R-180 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Conținutul

Specificații tehnice

Am precizat anterior că Egreat R-180 recunoaște destul de multe formate media, conform producătorului recunoaște peste 99% din formatele media existente. Cele mai importante sunt: mpeg, BD, mov, ifo, ogg, aac, jpeg, bmp, png etc. Puteți viziona filme chiar și cu subtitrări (sub, srt,ssa și smi) iar diacriticele nu vor fi o problemă pentru acesta. Codecurile video sunt următoarele: DivX, H.264, Xvid, WMV 9, DTS, Dolby Digital Plus, Dolby Digital etc. Nu prea are rost să vi le enumăr pe toate deoarece le recunoaște pe toate.

Pe partea de conectori are: LAN, composite video, SATA intern (HDD de 3.5 inci), două USBuri 2.0 host, un USB 2.0 slave (pentru transferul fișierelor de pe PC), E-Bus, S/PDIF, coaxial digital audio, stereo analog audio și HDMI 1.3. Are un procesor de 500 MHz, o memorie flash de 256 MB și una ROM de 256 MB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cântărește doar 2 kilograme, poate reda orice conținut media, browser web integrat HTML 5, meniu destul de ușor, puteți viziona filme de pe orice tip de mediu de stocare (HDD, DVD/BD sau stick de memorie).

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest media player Egreat R-180 e un model reușit din punct de vedere calitativ și nu cred că există vreun producător mai bun ca acesta. Există și alte modele cu conversie 3D, Android sau mai știu eu ce însă nu toate vin cu posibilitate de instalare de HDD intern și cu Wi-Fi opțional. Deci optați pentru modelul cu cele mai utile dotări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu