Egreat EG-R800 Pro

Un media player Egreat EG-R800 Pro FullHD ca acesta e una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face deoarece poate reda cam toate formate video, are antenă Wi-Fi inclusă, procesor foarte bun, însă nu vine cu tehnologie de conversie 2D în 3D sau sistem de operare Android. Pot spune că e destul de asemănător cu modelul S800 (la design) însă acela are mai multe ieșiri și deci e mai dotat. Eu îl recomand deoarece aveți posibilitatea să vizionați filme de pe mai multe medii de stocare: HDD extern, stick de memorie, unitate DVD/BD etc. O alternativă la acesta ar fi un R200s care e mai ieftin și are alte dotări, însă care sunt la fel de interesante. Acest EG-R800 Pro are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pachetul
Playerul

Specificații tehnice

Formatele suportate sunt destul de multe și conform producătorului poate reda peste 99% din formatele media existente (se referă în special la cele video). Deci puteți viziona filme Blu-Ray pe TV-ul Full HD fără probleme și chiar și cu subtitrări cu diacritice. Dacă doriți să vizionați filme 3D, acestea trebuie să fie 3D deoarece are convertor. Subtitrările suportate sunt st, sub, smi și ssa. Acestea sunt văzute destul de ușor și aveți posibilitatea să le vizionați cu diacritice.

Având în vedere că redă cam orice, are toate decodoarele necesare chiar și DTS, Dolby Digital Plus și Dolby Digital. Pe partea de conectori are composite, component, ieșire audio analogică, S/PDIF, ieșire digitală coaxială, HDMI 1.3, două USBuri host, port SATA extern, slot SD/MMC, are suport pentru Dongle USB Wi-Fi și port LAN. Odată cu achiziția acestui model veți primi telecomanda, cablul HDMI, cablul SATA, antena Wi-Fi, alimentare și manualul de instrucțiuni.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Egreat EG-R800 arată bine, poate reda cam orice, poate reda conținut media de pe HDD/stick/unitate optică externă, preț oarecum acceptabil având în vedere că vine cu antenă, dar putea fi totuși mai ieftin.

Minusuri: nu există posibilitatea instalării unui HDD intern (ca la S800), doar extern.

Concluzie

Deci dacă nu ați avut bani pentru un TV foarte performant cu funcție Connect Share Movie/Film, cu siguranță veți face o alegere mai bună cu un astfel de player deoarece e mai performant și are cam toate dotările posibile. Egreat EG-R800 Pro seamănă destul de mult cu modelul S800, motiv pentru care am pus un clip cu acel S800 ca să vă faceți o ideea despre cum arată:

Te-ar mai putea interesa