Egreat EG-R6B

Media player-ul Egreat EG-R6B FullHD e unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață și care beneficiază de cele mai bune dotări. Dacă aveți u televizor cu un media player care redă doar poze și fișiere audio sau vine fără player, un astfel de gadget e numai bun. Spun asta pentru că e destul de compact și deci nu ocupă mult spațiu. Prezintă o mulțime de avantaje spre deosebire un player integrat: poate reda filme de pe memoria USb sau HDD, decodare DTS, vede subtitrări cu diacritice, are cablu HDMI inclus în pachet și e ieftin. Însă dacă aveți un buget mare și doriți să cumpărați un model mai deosebit, Egreat R6S e modelul care-l căutați deoarece vine cu Android și acces la internet. Egreat EG-R6B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Egreat EG R6B 1
Media playerul
Egreat EG R6B 2
Cu telecomanda

Specificații tehnice

Aceste media playere sunt cunoscute pentru numărul mare de formate video, audio și foto suportate: mkv, mov, avi, mpeg, BD, iso, aac, wav, jpg etc. Dar nici pe partea de subtitrări nu stă rău deoarece recunoaște srt, ssa, smi, sub etc. Decodoarele incorporate sunt DTS, Dolby Digital Plus, Dolby Digital și altele. Nu prea are rost să vă enumăr toate cele deoarece mai mult ca sigur, multe dintre ele nici nu vă interesează iar eu am enumerat doar pe cele mai importante. Procesorul de 500 MHz e unul foarte bun și vine cu chipset Realtek RTD1055DD+. Ca și caracteristici speciale are memorie SDRAM de de 128 MB și memorie flash de 128 MB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu cablu HDMI, meniu ușor, suportă multe formate media, compact, vine de la un producător cu experiență în domeniu și poate reda filme Blu-Ray.

Minusuri: telecomanda e cam mică iar butoanele nu sunt așezate chiar ergonomic.

Concluzie

Acest Egreat EG-R6B e soluția pentru cei care nu vor un media player cu diskuri ci unul care să redea filmele de pe un HDD sau memorie flash (HDD ar fi recomandat deoarece are un spațiu de stocare mai mare pentru același preț). E ideal pentru a fi folosit în sufragerie sau dormitor. Pot spune că la un așa preț nu veți găsi o variantă mai bună în special de la alt producător. Există modele chiar și cu conversie 3D și Android, dar acelea costă mai mult decât dublu. Alegerea rămâne a voastră și e în funcție de bugetul alocat.

Te-ar mai putea interesa