eGreat EG-R6A

Acest media player Egreat EG-R6A cu suport FullHD – 1080p este unul dintre cele mai vândute modele datorită caracteristicilor tehnice şi preţului foarte bun adică un preț bun Vezi prețul special de azi ». Poate fi folosit pentru IPTV, deci poate fi conectat la Internet (ca EG-R1-II care are și browser) și poate reda o mulțime de formate printre care și Blu-ray.

Poze

Pachet
Din lateral

Review

EG-R6A este un player media cu suport internet (poate fi conectat atât la reţea cât şi la Internet) şi IPTV Are inclus cel mai bun cipset pentru media playere HD – Realtek 1073 şi a fost îmbunătăţit în 1073DD+ pentru a suporta formate au dio lossless. eGreat EG-R6AAre vine cu cablu HDMI inclus în pachet.
Pentru cei care vor să modeze acest aparat trebuie să ştie că există firmware-uri oficiale şi neoficiale cu grămada.
Meniurile acestui aparat sunt meniuri în română şi cred că asta e destul de util din moment ce multă lume nu ştie engleză. Pe lângă meniurile în limba română trebuie să știți că eGreat EG-R6A poate reda filme cu subtitrarea în limba română și cu diacritice. Alt lucru important e faptul că poate reda formate DVD și Blu-ray de la la dispozitive externe atașabile.

Specificații tehnice

eGreat EG-R6A poate reda o multitudine de formate audio-video, are HDMI și LAN, dar din păcare nu e Wireless Ready.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui eGreat EG-R6A ar prețul mic, faptul că are HDMI, 1080p (suport FullHD), poate reda toate formatele media cunoscute și poate fi conectat la Internet sau o rețea.
Contra achiziției ar putea faptul că nu poate fi conectat wireless la Internet.

Concluzie

Acest media player eGreat EG-R6A este cel mai vândut datorită faptului că este printre cele mai bune. Nu este de firmă dar își face treaba foarte bine și dacă dați un ban pe el atunci puteți fi siguri că nu dați bani aiurea și pe brand.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „eGreat EG-R6A”

  1. salut!
    am si eu o intrebare.
    unde pot gasi un frimware bun pentru ergeat r6a ?
    pentru ca pe ultima versiune 39 nu intra pe youtube

  2. Se poate conecta la reteaua IPTV a celor de la ROMTELECOM????
    De conectat … in mod clar se poate conecta, dar receptioneaza si canalele tv transmise in aceasta retea?!

Comentariile sunt închise.