Egreat EG-R1-II

Nu toată lumea are un televizor cu internet sau poate că nu și-a permis la un moment dat și de aceea au apărut playerele cu suport pentru Internet cum este media playerul Egreat EG-R1-II. Pe scurt are browser web, suport Full HD, HDMI, USB și memorie internă de 256 mega. Este un player multimedia normal (oarecum similar lui EG-R6A) dar are conexiuni de rețea și suport pentru ‘net. Normal că poate reda fișiere mkv (specifice formatului Blu-ray) și o multitudine de tipuri de subtitrări. Mai mult ca sigur că multă lume nu o să-l cumpere deoarece are browser ci datorită faptului că e o soluție completă pentru televizoarele care nu au player integrat ori playerul din ele e cam slab.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». La acest preț aveți parte de un player dotat cu tot tipul de conexiuni (de la USB la SATA2) și care poate reda orice tip de fișier. În opinia mea este un preț deosebit de bun pentru un player de acest gen… mai ales că are multe facilități.

Poze

Din față
Conexiunile

Specificaţii tehnice

Egreat EG-R1-II este un aparat electronic capabil util acelor persoane care nu au un televizor Smart TV sau cu conexiuni de rețea. Aparatul de față are browser capabil să redea clipurile de pe site-ul YouTube dar și pe cele incorporate pe alte site-uri.

Are foarte multe porturi cu posibilitatea de a conecta multe tipuri de aparate inclusiv tastatură sau maus wireless. Dimensiunile reduse și greutatea de sub jumătate de kilogram îl fac insesizabil în cameră (să nu mai zic nimic de faptul că e silențios).

Păreri pro şi contra

Pro: costă puțin, poate reda orice clip, are browser web și foarte multe conexiuni (pot fi admirate în a doua poză de sus sau din clipul de alături). (Ceva interesant e faptul că nu suportă doar sistem de fișiere – partiții – Windows, ci și Linux. Cele Windows sunt FAT32 și NTSF, iar Linux are ext3.)
Contra: aspectul exterior lasă de dorit și nu are suport 3D.

Concluzie

Playerul este unul foarte bun și de curând a ajuns și la noi (în România), iar pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să urmăriți următorul preview și o să puteți vedea și câteva din funcțiile sale. Din videoclip nu puteți vedea că i se poate atașa și o tastatură fără fir… ceea ce e posibil, dar nu știu căt de util.

Te-ar mai putea interesa