Eco Time Indesit IWE 7125 B

Maşina de spălat Eco Time Indesit IWE 7125 B cu 1200 rpm, capacitate de 7 kg şi clasă A e clar o alternativă la Prime PWE 8128 W fiind destinată familiior cu mai mult de 4 persoane sau celor care nu vor să spele des rufele. E ideal pentru familiile mari deoarece capacitatea cuvei e de 7 kilograme (peste medie), iar rotaţiile sunt de 1200 pe minut ceea ce o poziţionează în clasa B. Stă excelent la partea de centrifugare dar era interesant dacă stătea la fel de bine şi la consumul de energie electrică. La consum de apă sunt conştient că nu poate consuma la fel de puţin ca una de 5 sau 6 kilograme.

Prețul bun Vezi prețul special de azi » şi în opinia mea e un preţ foarte bun pentru un astfel de electrocasnic XXL. Adevărul e că şi raportul dintre calitate şi preţ e excelent.

Poze

Aspectul e foarte asemănător cu cel al modelului IWE 6105 dar performanţele şi ce e înauntru diferă destul de mult.

Din faţă

Specificaţii tehnice

Indesit 7125 B este o maşină cu încărcare frontală care e puţin mai mare decât cele de 5 kilograme tocmai deoarece cuva e ceva mai mare – 7 kilograme.

Clasele sunt A la eficineţă energetică, A la eficienţă la spălare şi B la centrifugare. Astfel, consumul de apă e de 60 litri, iar de curent e de 1,33 kWh într-un program normal de spălare. Consumul de apă şi curent e superior maşinilor cu 5 kilograme dar sper că realizaţi că nu putea fi mic din moment ce e mai puternică.

Are numeroase de programe printre care cel de 30 minute, iar starea spălării poate fi urmărită pe ecranul LED. Alte detalii care v-ar putea interesa sunt consumul apă de 12.000 litri şi zgomotul suportabil de 63 decibeli la spălare şi de 73 la centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro: ideală pentru familii mari, preţul nu e mare, clasa eficienţei energetice e A, iar al eficienţei la centrifugare e B (are 1200 rotaţii),
Contra: nu vine cu rezistenţă ceramică şi trebuie să spun că nu cunossc materialul din care e realizată cuva (ideal ar fi inoxul, dar bun e şi poliplexul).

Concluzie

Dacă ai o familie mare atunci acest electrocasnic – Indesit IWE 7125 B – ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături dacă doreşti să achiziţionezi o maşină de spălat familiei tale. Preţul nu e mare, iar brandul Indesit e recunoscut pentru calitatea electrocasnicelor produse.

Te-ar mai putea interesa