Eco Time Indesit IWE 6105

Dacă vreţi ceva cu performanţe medii atunci vă recomand maşina de spălat Eco Time Indesit IWE 6105 cu 1000 rotaţii pe minut, capacitatea cuvei de 6 kg, eficenţă energetică A şi ecran LED. Codul e similar cu cel al modelului IWC 6105 dar e vorba despre două maşini diferite deoarece acest model e superior ca dotări având şi o capacitate de rufe suportate la spălare mai mare de 6 kilograme faţă de 5.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». cu puţin mai mare decât al alor maşini deoarece capacitatea de haine care poate intra în cuvă e sensibil mai mare. Dacă ar fi să includ electrocasnicul de faţă în vreo categorie atunci i-aş atribui-o familiilor mici spre medii formate din 3-4 persoane. Pentru familiile mari aş recomanda o Prime PWE 8128 W tot de la acest producător.

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

Indesit IWE 6105 este o maşină de spălat decentă pentru familiile cu peste 3-4 persoane şi are o putere de centrifugare de 1000 rpm fiind o putere medie.

Are clasa A la efiecienţa la spălare şi la cea energetică, iar la centrifugare are clasa C tocmai datorită faptului că nu e chiar foarte puternică. 1200 rotaţii ar fi propulsat-o în clasa B.

Are destul de multe programe utile printre care cele de spălare sport intensiv şi delicat, dar are şi funcţii speciale cum ar fi butonul de extra clătire. Normal că are şi programe speciale ca cel de pornire întârziată care probabil se va dovedi util.

Nu e tocmai o maşină silenţioasă, dar nici gălăgioasă ne deoarece are zgomot la spălare de 66 decibeli şi la centrifugare de 77.

Probabil că vă interesează din ce material e cuva şi trebuie să ştiţi că e din poliplex, adică ceva material plastic. Ideal era dacă avea inox, dar e bine şi aşa.

Păreri pro şi contra

Pro: aspectul e clasic, preţul nu e mare, cuva e din poliplex (materialul numărul doi după inox la maşini de spălat… opinia mea).
Contra: stă cam prost la centrifugare şi nu are rezistenţă ceramică cum ar modelul Samsung WF 8500NMW8/YLE.

Concluzie

Este o maşină ok iar faptul că e numită EcoTime nu însemnă că este un electrocasnic super ecologic ci unul prietenos cu mediu. Aş fi pus şi un video preview însă din păcate modelul acesta nu e prea găsit pe Youtube.

Te-ar mai putea interesa