Eco Time Indesit IWC 6125 A

Pentru cei care sunt ecologiști din fire a apărut mașina de spălat Eco Time Indesit IWC 6125 A care are 1200 rotații pe minut, capacitate de încărcare a cuvei de 6 kilograme, clasă energetică A, afișare a stării spălării pe un ecran LED și e de nuanță albă. Mașina nu vine cu mare lucru în plus față de alte astfel de electrocasnice, iar spre deosebire de Arctic AL 1200A+ are o capacitate mai mare de încărcare. Aș putea spune că e destul de similară modelului slim Indesit IWSD 4105(EU).

Fiind un model nou și capabil e normal ca prețul ei să fie ceva mai mare. Prețul bun Vezi prețul special de azi →. Sunt de părere că în perioada următoare va scădea și probabil va avea cel mai bun preț de pe piață. (Probabil că va costa mai puțin ca resigilat, dacă nu există deja unul.)

Poze

Cum arată
Cuva

Specificaţii tehnice

Eco Time IWC 6125 A e o mașină cu încărcare frontală cu o viteză normală de centrifugare, iar capacitatea de haine cu care poate fi încărcată e cu un kilogram mai mare decât la alte mașini fiind de 6 kilograme.

Este o mașină ecologică dar eficiența energetică nu e A+, ci A. Eficiența la spălare e A, iar cea la centrifugare e B și pot spune că aceste date sunt ca și la alte aparate asemănătoare. Ceea ce mi-a plăcut la acest model e faptul că zgomotul la spălare nu e chiar așa de mare fiind de 66 decibeli.

Are 16 programe de spălare, iar starea spălării poate fi urmărită pe ecranul LED din dotare. Printre programele de spălare ar trebui menționate cel de spălare al mătăsii și perdelelor și cele destinate hainelor sport. De asemenea are funcții de siguranță cum ar fi sistemul de protecție împotriva inundațiilor și o altă funcție utilă e programarea întârziată.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e mic, zgomotul din timpul spălării nu e mare, are A la eficiență energetică și este un electrocasnic dintr-o gamă eco.
Contra: cum ziceam și la alte modele și mărci, nici aceasta nu vine cu ceva nou.

Concluzie

IWC 6125 A este una dintre cele mai vândut mașini de spălat rufe și e destul de bună analizând raportul calitate/preț și te invit să urmărești un review video pentru ca să-ți faci o părere despre cum arată ce despre cam ce poate.

Lasă un comentariu