Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Eco Time Indesit IWC 6105

Dacă căutați o mașină de spălat rufe ieftină și bună și nu aveți prea multe opțiuni, atunci ar trebui să luați în considerare și pe această mașină de spălat Eco Time Indesit IWC 6105. O alternativă la aceasta e Indesit Prime PWE 8128 W (EU). Acesta model vine doar pe culoarea albă și e unul foarte performant. Spun asta pentru că viteza de rotație e de 1000 RPM și are o capacitate de încărcare de 5 kilograme. Clasele de eficiență sunt și ele destul e de bune, dar pe acestea le voi enumera mai jos. Vine cu o mulțime de programe de spălare pentru diverse tipuri de țesături, haine sau în funcție de timpul de spălare. Printre acestea veți găsi și câteva destinate articolelor sportive. Cu aceasta puteți chiar să economisiți și bani deoarece vine cu funcții și programe inteligente. Dacă v-ați decis să optați pentru acesta, atunci trebuie să știți că are un preț destul de mic. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Sigilat

Așa arată

Specificații tehnice

IWC 6105 vine cu încărcare de 6 kilograme de tip frontală. Funcțiile principale ale acestei mașini sunt: Eco Time, programele speciale și programe speciale sport. Eco Time vă ajută să spălați rufe de până în 3 kilograme cu un consum mic de apă, exact cât e nevoie și deci nu mai mult. Mai precis, o să consume cu până la 40% mai puțină energie și apă și într-o perioadă de timp cu 30% mai mică. Din toate programele speciale, Outdoor Wear se adresează hainelor care le purtați zi de zi. Dar mai are și un program sport care după cum îi spune, se adresează articolelor sport (îmbrăcăminte și încălțăminte). Pe lângă aceste programe, Indesit IWC 6105 are și următoarele: spălare lână, mătase/perdele, expres, rapid (30 minute), sintetice, bumbac etc. Pe partea de funcții are: programare întârziată, posibilitate de reglare a consumului și termostat reglabil. Nivelul de zgomot e și el mic deci destul de bun – 66 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capacitate mare de încărcare, arată destul de bine, materiale de bună calitate, ușor de folosit, performantă, multe programe utile, silențioasă și nouă.

Minusuri: puține funcții (îi lipsește protecția împotriva inundaților și blocarea butoanelor împotriva copiilor).

Concluzie

Această mașină de spălat Indesit IWC 6105 e recomandarea mea pentru cei care au o avut un model mai puțin performant și ar dori să facă o adevărată investiție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu