Eco Time Indesit IWC 5105

Maşina de spălat Eco Time Indesit IWC 5105 o recomand ca o alternativă la modelul IWC 6125 A şi are 1000 rotaţii pe minut, capacitate de încărcare a cuvei de 5 kilograme, clasa energetică A+ şi afişaj cu LED. Are numele Eco Time deoarece consumă puţin curent şi e realizată din materiale prietenoase cu mediul înconjurător. Referitor la consumul de energie electrică trebuie să nu ştiţi că nu e cu mult mai mic decât cel al altor maşini deoarece are clasa energetică A+.

Poate vă întrebaţi cât costă o astfel de maşină. Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Dacă analizăm caracteristicile atunci vedem că are un excelent raport calitate/preţ.

Poze

Cum arată
Cuva

Specificaţii tehnice

Indesit IWC 5105 (Eco Time ) este o maşină de spălat care e încărcată cu rufe frontal şi cantitatea maximă de haine e de circa 5 kilograme. Pentru cei care nu au prea mult loc în baie sau unde vreau să ţină maşina de spălat e de recomandat o maşină cu încărcare superioară (de genul Whirlpool AWE6316/1) deoarece ar putea să le facă mai mult spaţiul liber.

După cum spuneam, eficienţa energetică e A+, iar la eficinţa de spălare stă destul de bine făcând parte din clasa A. Din păcate nu stă prea bine la eficienţa la centrifugare care e clasa C (însă majoritatea electrocasnicelor de acest fel au clasa asemănătoare). Într-un program standard de spălare consumul de apă e de 43 litri, iar cel de curent e de 0,85 kwh.

Numărul de programe e standard, fiind de 16 la număr şi are inclusiv program de spălare încălţăminte. De asemenea are un sistem care reglează consumul şi selector de centrifugare.

Nu este tocmai o maşină silenţioasă deoarece face zgomot la spălare şi centrifugare. Astfel la spălare zgomotul e de 66 dB şi la centrifugare e de 73. Nu este un zgomot insuportabil, ci asemănător cu cel al maşinilor mai scumpe.

Păreri pro şi contra

Pro: s-ar putea integra în categoria maşinilor de spălat ecologice, eficienţa spălării e A+, iar preţul nu e mare.
Contra: eficienţa la centrifugare e C.

Concluzie

IWC 5105 e un model destul de nou şi nu vine cu multe funcţii care nu le întâlniţi la alte maşini asemănătoare, dar arată bine şi e foarte popular printre străini şi români. ALături e şi un clip cu un model similar care arată identic.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Eco Time Indesit IWC 5105”

Comentariile sunt închise.