eBook Reader Kindle

Până acum acest eBook Reader-ul Kindle Wi-Fi (al Amazon) cu sau fără 3G nu era disponibil în România, dar l-au adus magazinele online autohtone. Cel mai tare este că nu este cu mult mai scump decât Evobook, preţul fiind cam acelaşi. Dacă îţi place să citeşti cărţi sau chiar reviste de specialitate în timpul mersului sau în diferite locaţii, un astfel de gadget ar putea fi soluţia perfectă. Acest eBook Reader Kindle Wi-Fi 3G este cel mai bun de pe piaţă, deoarece este fabricat de Amazon şi are cele mai bune specificaţii, fiind mai bun şi ca cel românesc. Dacă vă plac mai mult tabletele, Kindle DX e alegerea ideală deoarece are dimensiunile unei tablete şi e oferită tot de Amazon.
Despre preț pot spune că în România un eBook Reader Kindle Wi-Fi 3G vine în două variante (fără 3G și cu 3G) cu preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mână
Din spate

Specificaţii tehnice

Are ecran de 6 inci de tip E Ink Pearl (cu 50% contrast mai bun, astfel poţi citi la lumina Soarelui), capacitate maximă 3.500 de cărţi virtuale și autonomie de o lună (Wi-Fi oprit) şi 10 zile (cu wireless pornit). Este mai uşor decât un ziar, poţi downloada cărţi în 60 de secunde, paginile se întorc 20% mai rapid decât predecesorul său, fonturi mai bune şi deține alte îmbunătăţiri impresionante.

Nota 9

I-aş fi dat 10 dacă cele două modele de eBook Reader Kindle veneau cu nişte cărţi preinstalate, dar cum nu vin, îi dau doar 9. În rest, este unul dintre cele mai bune dispozitive de acest gen la un preţ competitiv. O altă chestie care m-a deranjat a fost garanţia, care este doar de 1 an.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „eBook Reader Kindle”

  1. Daca fac o comparatie intre acesta si Evolio, cel romanesc, nu este mare diferenta de pret, dar in ceea ce privesc specificatiile exista o mare diferenta, Amandoua au acelasi ecran de 6 inci, rezolutie de 600 cu 800, si suporta cam aceleasi fisiere.
    Insa diferente exista, de exemplu Kindle are Wi-Fi, memorie interna de 4GB din care 3Gb este disponibil (pe care incap 3500 de carti), conectare USB, mufa pentru casti de 3.5 mm. Pe cand Evolio, nu are wi-fi, 3g, 4g, mufa pentru casti, memoria interna este doar de 2G. Diferentele de autonomie nu le cunosc, insa cred ca autonomie este suficienta pentru ambele produse.
    Deci, pentru faptul ca ebook readerul de Amazon are Wi-Fi, face ca acest produs sa fie o alegere corecta.

  2. Cu ultima versiune de Calibre poti downloada ziare si reviste in format mobi. Programul contine peste 30 de site-uri in limba romana. Apasa butonul Fetch news apoi Download.

Comentariile sunt închise.