EBoda Essential A480, tabletă ieftină de 8 inci

Tableta EBoda Essential A480 e o alegere ieftină și bună chiar dacă nu are cele mai bune caracteristici tehnice. E o tabletă cu ecran de 8 inci și aspect 4 pe 3, deci e mai bună pentru navigare web și citit (se vede mai mult conținut). Rezoluția ecranului nu e mult mai bună decât cea a altor tablete în acest preț. Există tablete cu ecran HD, FHD, Retina și poate și 4K pe viitor. Alegerea corectă e o tabletă ieftină deoarece o puteți schimba ușor cu alta și în fiecare an apare tot altceva deci e bine să economisiți bani. Din punct de vedere al performanțelor, e o alegere de tip Low-End deoarece procesoarele Dual Core și memorie de 8GB sunt standard.

Mi-ar fi plăcut să fi avut o memorie RAM mai bună, adică de 1GB deoarece sistemul consumă și el din resursele tabletei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Tableta
Tableta

Ecranul acestei tablete e unul de 8 inci cu rezoluție 800 cu 600 pixeli, deci nu e HD. O rezoluția mai mare ar fi diminuat autonomia tabletei. Procesorul e cu 2 nuclee și o frecvență de 1GHz, iar pentru jocuri are Mali MP2. Puteți viziona filme și juca jocuri 3D destul de interesante.

Are o memorie de 1GB RAM și una internă de 8GB. Dotările sale sunt ok: cameră web, difuzor, slot pentru card, WiFi și altele. Oricum sunt cele standard și nu aduce nimic în plus. Autonomia de lucru maximă e de 5 ore, dar când vă jucați ori vizionați filme e mai mică. Autonomia ține și de setările făcute pe tabletă, widgeturi, aplicații etc.

Sistemul de operare e la versiunea Android Jelly Bean 4.2, care nu e cea mai nouă dar e foarte bună deoarece e fluidă și are multe opțiuni interesante.

Plusuri: baterie bună, ecran generos, conectare modem 3G prin cablu OTG, memorie internă acceptabilă și prețul atractiv.
Minusuri: nu are 1GB de RAM.

EBoda Essential A480 e un gadget reușit din cele mai multe puncte de vedere și e bine să alegeți ceva ieftin deoarece nu veți regreta alegerea făcută, iar un latpop sau smartphone e mult mai scump.

Lasă un comentariu