E-Boda X400QC, tabletă quad core

E-Boda X400QC nu trebuie confundată cu XL400QC deoarece e un model mai nou. Vine cu un procesor a7 quad și placă video Power VR SGX544MP2. Dar, nu acestea sunt punctele forte, ci ecranul Retina, autonomia de până la 6 ore și sistemul Android 4.2. Datorită acestor caracteristici tableta de față e perfectă pentru jocuri, vizionat filme Full HD și navigat pe net.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare deoarece vine cu un ecran de 9.7 inci care are o rezoluție deosebită – 2048 x 1536 pixeli. Datorită memoriei interne de 16GB nu o să aveți probleme cu ea și o să puteți instala și jocuri mari pe ea.

Tableta
Tableta

După cum am scris în introducere, tableta X400QC are un procesor quad și un GPU foarte bune, iar memoria RAM fiind 2GB nu o să întâmpinați probleme când navigați pe Internet sau când vă jucați jocuri pretențioase. Vă ziceam că puteți instala câte jocuri vreți, dar vă sfătuiesc să nu exagerație deoarece multe nu sunt făcute cum trebuie și de aceea tins să ruleze în fundal. Jocuri bune găsiți în Google Play Store și sunt multe care sunt gratis și bune. Normal că are și două camere, ambele de 2 megapixeli, iar din această cauză nu o să aveți probleme de claritate pe video chat.

Pro achiziția unei astfel de tablete ar fi portabilitatea (bateria ține undeva la 6 ore, iar dacă o folosiți modic atunci vă poate ține și o zi), performanța și ecranul splendid (are display Retina și panel IPS). Din păcate nu are un sistem de operare mai nou, dar cel puțin e stabil și s-ar putea ca în perioada următoare cei de la E-Boda să furnizeze update-uri… care să fie pe forumul lor.

În concluzie, acest model E-Boda Supreme X400QC e unul foarte bun și în opinia mea e o foarte bună alternativă la noul iPad deoarece hardware-ul e foarte similar… în special pe partea de ecran. Normal că nu o să fie niciodată iPad pentru că vedeți și voi că e de 3 ori mai ieftină, dar e o alternativă foarte bună pentru cei pasionați de Android.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „E-Boda X400QC, tabletă quad core”

  1. Un device foarte bun pentru sarcinile de zi cu zi indiferent ca e vorba de jocuri ori browsing pe web. Aspectul e unul care seamana foarte mult cu iPar, iar la interior e precum un Galaxy Tab. Performantele sunt suficiente pentru cele mai costisitoare jocuri, iar spatiul intern poate fi marit cu card ori prin apelarea la un serviciu de cloud. Eu personal folosesc Drive de la Google si pun toate pozele care le fac.

Comentariile sunt închise.