E-Boda Touch Soul

Această lampă E-Boda Touch Soul e recomandarea mea pentru cei care doresc un gadget mai deosebit. Acesta poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită deoarece poate fi util în viața de zi cu zi. Spun asta deoarece e dotat cu ceas, calendar, alarmă, dimming light și senzor tactil. Deci e combinația perfectă între un ceas și o lampă motiv pentru care e numai bună pentru a fi pusă pe o noptieră dar nu și pe birou. Atât în poze cât și în clipul de mai jos, se poate observa că are un design elegant. Dacă doriți o astfel de lampă, aveți de ales între două variante: pe negru și pe alb. Chiar dacă nu vine de la un producător foarte cunoscut, e un aparat foarte bun din punct de vedere calitativ. Lampa Touch Soul are un preț foarte atractiv pentru ce poate să facă și cum arată. Mai precis, are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Senzorul se află pe rama metalică
Intensitatea luminii poate fi reglată în funcție de cât țineți apăsat

Specificații tehnice

Pe lângă acele funcții menționate anterior (calendar, ceas+alarme, cronometru), acesta are și termometru care indică temperatura camerei în grade Celsius/Fahrenheit. Ceasul poate fi setat fie la 12 și la 24 de ore, deci după preferințe. Pe lângă alarma propriu-zisă a ceasului, mai are și o alarmă de tip Snooze. Alimentarea unității principale se face cu ajutorului unui adaptor și cu baterii de tip AAA. Ar fi fost interesant dacă nu necesită nici o baterie pentru a funcționa. Consumul său e d e2 W în stand-by și de 10W în modul normal. Deci dacă folosiți niște baterii de calitate nu veți avea probleme pe o perioadă îndelungată.

Bineînțeles e dotată și cu un ecran LCD LED care e iluminat în diverse culori. Lampa Touch Soul conține 24 de LED-uri care vor asigura o lumină destul de intensă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, nu necesită cine știe ce cunoștințe pentru a o folosi, are un preț accesibil, un design ergonomic și în același timp plăcut.

Minusuri: necesită baterii.

Concluzie

Lampa E-Boda Touch Soul e recomandarea mea pentru cei care nu știu ce cadou să aleagă pentru persoana iubită deoarece e ieftină, funcțională și utilă. Jos am pus un clip orientativ ca să vă faceți o idee despre cuma rată în realitate și cum funcționează:

Te-ar mai putea interesa