E-Boda Supreme XL 400 QC, tabletă ieftină cu Quad Core

Tableta E-Boda Supreme XL 400 QC e una dintre primele tablete cu Quad Core de la acesta și ecranul măsoară o diagonală de 10.1 inci. Deci e o tabletă deosebită de la un producător destul de cunoscut în acest domeniu. Nu mi-a plăcut că vine cu Android Ice Cream Sandwich și nu cu Jelly Bean, dar așa beneficiază de un browser cu suport flash (4.1 are doar HTML 5). O astfel de tabletă se adresează celor care vor o imagine mai mare dar și performanțe grafice pe măsură. Comparativ cu tabletele altor producători, e mult mai ieftină dar și autonomia bateriei e la jumătatea… însă și așa nu cred că puteți sta mai mult de 4 ore încontinuu. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din pozele de jos se observă că e o tabletă pe alb cu spate gri, iar difuzoare sunt în partea superioară pentru a nu pune mâna pe ele. Dacă vă interesează o husă atunci aici găsiți huse compatibile.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Are un procesor cu patru nuclee și e de tip Cortex A9 la o frecvență de 1.2 GHz. Ecranul e de tip LCD LED și care are panou IPS pentru unghiuri mai bune. Deasemenea rezoluția sa e una HD pentru o imagine mai clară dar și mai colorată.

Pe partea de memorie are 1 GB RAM și 16 GB spațiu intern. Astfel nu e nevoie de un card (recomand Kingmax Micro-SDHC, 32GB, Class 10) dar e bine să aveți unul cât de mic pentru fișierele mai importante. Pentru jocuri și alte aplicații care necesită accelerare video are Vivante Multicore GC1000, care e mai bun decât Mali 400. Ca și dotări are două difuzoare, slot pentru card, cameră foto, ieșire audio, HDMI și micro USB.

Puteți conecta un modem 3G prin USB dar numai prin intermediul unui cablu OTG, Modemurile suportate sunt puține dar aceleași pentru toate modelele recent lansate. Autonomia e de maxim 5 ore care mi se pare destule în special pentru utilizatorii de laptopuri (deoarece sunt obișnuiți).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț foarte bun pentru o astfel de configurație, difuzoare stereo, suportă modem extern, mini HDMI etc.

Minusuri: are doar Android 4.0.

Concluzie

Acest E-Boda Supreme XL 400 QC e o tabletă nouă și care v-o recomand în acest buget. Producători precum Samsung și Asus oferă tablete cu configurații similare însă cu ecran de 7 inci și autonomie până la 9 ore. Deci se adresează celor care nu călătoresc mult ci vor un gadget portabil pentru navigare web, filme și jocuri.

3 comentarii la „E-Boda Supreme XL 400 QC, tabletă ieftină cu Quad Core”

  1. Daca nu ma insel aceasta e prima tableta cu 4 core de la E-Boda si in acelasi timp prima tableta romaneasca de acest fel. Felicitari!

  2. E un model foarte laudat si vreau sa-l cumpar si eu sa ma conving de ce poate deoarece sunt foarte pasionat de tablete si tot ceea ce inseamna gadget.

  3. Te contrazic are Android 4.1.1, de pe forum eboda se pune rom-ul cu root si cu ajutorul lui PPP Widget din Google play merg multe modemuri.
    Deasemenea are mini USB, nu micro USB.

Lasă un comentariu