E-BODA Supreme XL 200, tabletă ieftină cu ecran de 10.1 inci

Dacă te interesează o tabletă ieftină și cu un hardware capabil atunci ar trebui să te orientezi înspre o tabletă de la E-Boda cum e E-BODA Supreme XL 200. Aceasta se laudă cu un procesor dual core de 1.5GHz de la Amlogic, ecran IPS de 10.1 inci și 1GB memorie RAM. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », și asta în condițiile în care are ecran IPS cu rezoluție HD.

Aspect

E un model de culoare neagră/gri închis a cărui ecran e de 10.1 inci, după cum ziceam anterior, și nu are un impact negativ asupra portabilității deoarece aceasta e una excelentă. Asta mulțumită greutății deloc mari și a bateriei care ține până la 5 ore în condițiile în care utilizați la capacitate maximă tableta.

Ecranul
Ecranul

Caracteristici tehnice

Hardware-ul dispozitivului E-Boda XL 200 e unul la zi, mai exact are procesor dal core Amlogic AML 8726 MX și placă video Mali 400 cu două nuclee. Datorită acestora, dar și memoriei RAM de 1GB, jocurile merg perfect. Pe partea de soft are Android care e un OS foarte capabil.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model ecranul foarte clar, performanța, memoria internă mare și portabilitatea. Ecranul e clar datorită mărimii, rezoluției 1280×800 pixeli și panoului IPS. Performanța e datorată procesorului și plăcii video de tip dual core, ambele. Memoria internă e de 16GB (utilizabilă doar 12-13 giga și de aceea eu aș recomanda un card de genul Kingmax Micro-SDHC, 32GB, Class 10). Despre portabilitate putem spune că e una normală pentru o astfel de tabletă, dar poți obține și o autonomie de undeva la o zi dacă o utilizezi moderat.
Din păcate nu are 3G, dar i se poate atașa un stick USB de la RDS/Digi.

Concluzie

În concluzie, dacă ești pasionat de tehnica asta nouă atunci ai neaparată nevoie de o tabletă. O poți folosi pentru navigat pe Internet (citit știri, verificat profil social etc), jocuri (care sunt foarte avansate) sau alte lucruri.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „E-BODA Supreme XL 200, tabletă ieftină cu ecran de 10.1 inci”

  1. Ii ofer 5 stele deoarece chiar are un pret mic si e un model puternic. Am un S3 mini si pot spune ca-l intrece la performante in jocuri. Ecranul e si el unul absolut superb datorita rezolutiei mari si de aceea e mai mare placerea sa te uiti la un film HD.

Comentariile sunt închise.