E-Boda Supreme X80L, model dual core

Tableta E-BODA Supreme X80L e una dotată cu procesor dual core și cu memorie RAM de 512 mega. Vor sări unele persoane să zică despre tabletă că nu-i bună deoarece are doar jumătate din 1GB pe partea de RAM, dar nu e așa deoarece modelul acesta e unul foarte similar ca performanțe cu iPad Mini. Cel din urmă având hardware similar.
Dacă vreți să faceți un cadou copilului dvs atunci această tabletă ar fi numai bună, numai copilul să aibă o vârstă de peste 4 ani.

Tableta EBODA Supreme X80L vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care are un ecran de 8 inci a cărui rezoluție e de 1024×600 pixeli. Aceasta o să vă ajute în principal să vedeți filme fără pierderi de detalii… mă refer la filme HD.
Legat de aspect ar trebui spus că arată foarte similar precum modelul X80 (e unul precedent), lucru sesizabil de mai jos.

Tableta
Tableta

Procesorul incorporat în acest dispozitiv e unul Amlogic, iar restul hardware-ului asigură o portabilitate extremă, mai exact bateria ține undeva la 5 ore. Cei 512 mega de RAM te vor ajuta să rulezi orice joc fără sacadări, aici vorbind despre jocuri nu prea complicate. Jocuri poți descărca de pe Android Market (Google Play Store), fiind disponibile modele pe bani, dar și pe gratis.

Printre lucrurile care o să le apreciezi sunt aspectul, că are un cost de achiziție foarte mic și că bateria ține vreo 5-6 ore (poată să țină și câteva zile dacă o folosiți moderat).
Singurul lucru care deranjează la acest model e că are doar 4GB memorie flash din care doar 1GB sunt utilizabili. Pentru a compensa acest minus vă recomand să luați un card ori să folosiți ceva de genul Dropbox/Google Drive.

Modelul acesta se adresează celora care vor o tabletă simplă dotat cu cele mai elementare funcții… normal că are webcam așa încât să poți vorbi pe Skype. Dacă vă interesează cum arată atunci acest lucru îl puteți vedea din despachetarea alăturată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „E-Boda Supreme X80L, model dual core”

  1. Am si eu una si pot sa zic ca e buna. Poate ca o capacitate dubla de Ram s-ar fi vazut intr-un browsing mai fluent deoarece la cateva zeci de taburi deschise cam agata.

Comentariile sunt închise.