Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

E-Boda Supreme X190 BT, tabletă ieftină cu ecran mare

Update
Prețul E-Boda Supreme X190 BT a scăzut cu 100 lei, iar acum costă 799 lei.

Articolul inițial e din 18.01.2013:
E-Boda Supreme X190 BT e o tabletă nouă cu procesor Dual Core de la distribuitorul român E-Boda. Autonomia e superioară modelelor de la Allview și e un aspect care nu trebuie neglijat când vine vorba despre achiziționarea unei tablete.
Față de alte tablete, aceasta are un preţ bun Vezi prețul special de azi, o autonomie mare, Android 4.1 și un ecran mare de 9,7 inci (ca la iPad) cu rezoluție aproape HD.

Poze

Pachetul e unul destul de bogat, iar alături se pate vedea mai bine ce conține. În funcție de unde îl cumpărați, puteți lua niște căști, o husă sau lavetă care să se potrivească cu acest model (mai multe detalii aici). Cred că puteți observa foarte clar că e vorba despre un model cu ecran mare.

Pachetul

Pachetul

Specificaţii tehnice

EBoda Supreme Dual Core X190 e un tablet cu cip AmLogic AML8726-MX care incorporează un CPU dual core pe arhitectură ARM Cortex-A9 și un GPU Mali 400 cu două nuclee. Cipul AmLogic AML8726MX, de care ziceam anterior, e unul apărut pe la mijlocul anului trecut.
Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la spațiu deoarece are 16 giga, iar la nevoie i se poate atașa un card de maxim 32 de giga.
Cât despre ecran, trebuie spus că e unul foarte clar, iar dacă vreți să vă uitați la conținutul tabletei pe un televizor atunci puteți apela la portul HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu cel mai nou Android; prețul nu e deloc mare; merg toate felurile de jocuri și aplicații de Android; are camere; suportă 3G prin modem pe USB (modem-uri compatibile sunt ZTE MF190, ZTE MF110, ZTE MF163, ZTE MF637, Huawei E3131, Huawei E1750, Huawei K3520, iar mai multe găsești aici); e n gadget foarte rapid care nu sacadează.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă întotdeauna ți-ai dorit o tabletă, dar nu ai prea mulți bani atunci gadgetul de față ar fi recomandarea mea. Nu costă deloc mult și se găsește husă pentru E-Boda Supreme X190, dacă te interesează acest lucru. Cât despre utilizare, trebuie spus că oricine o poate utiliza foarte ușor deoarece sistemul de operare cu care vine la pachet e unul idiot proof, adică oricine știe să-l folosească.
P.S.: Modemul de la RDS parcă e ZTE MF 110 și de aceea, conform producătorului, tableta e compatibilă cu el.

{ 8 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Ady

  Il detin de aproximativ o saptamana si sunt foarte multumit de gadget pentr cat am dat pe el. Nu e iPad dar vien cu Android si asta inseamna ca poti sa te joci orice joc de pe Google Play.

 • Cryna

  De ce dupa doua saptamani trebuie resetata si apoi dupa prima resetare iti cere sa o resetezi cam la doua trei zile.Este ceva normal sau are unele erori?

 • Naşul

  Probabil ai dereglat ceva la ea. Nu e normal ceea ce se întâmplă.

 • Emil

  In opinia mea acest gadget e unul foarte bun, iar referitor la pret nu se poate comenta absolut nimic deoarece e unul foarte corect. Am incercat cateva jocuri despre care pot spune ca tableta le-a rulat ireprosabil.

 • daniel

  un cacat, o saptamana a mers acum e a treia oara cand vine de la service, nu merita luati-va orice dar nu asta!!!!

 • dorin

  Modemul de la DIGI e compatibil cu aceasta tableta? Multumesc.

 • CRISTI

  am cumparat-o acum cateva zile, insa are o problema, se blocheaza fara sa mai raspunda la nici o comanda,nu stiu ce sa-i mai fac, cred ca va trebui trimis inapoi.

 • Gras

  Vreau si eu un display pentru aceasta tableta …. deoarece este o porcarie nimeni nu ofera service pentru ea …. gasisem intr’un singur loc in Iasi dar cost mai mult ca tableta `!! daca ma poate ajuta cineva `!! Multumesc .>!!

Lasă un comentariu