E-Boda Supreme X190 BT, tabletă ieftină cu ecran mare

Update
Prețul E-Boda Supreme X190 BT a scăzut cu 100 lei, iar acum costă 799 lei.

Articolul inițial e din 18.01.2013:
E-Boda Supreme X190 BT e o tabletă nouă cu procesor Dual Core de la distribuitorul român E-Boda. Autonomia e superioară modelelor de la Allview și e un aspect care nu trebuie neglijat când vine vorba despre achiziționarea unei tablete.
Față de alte tablete, aceasta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », o autonomie mare, Android 4.1 și un ecran mare de 9,7 inci (ca la iPad) cu rezoluție aproape HD.

Poze

Pachetul e unul destul de bogat, iar alături se pate vedea mai bine ce conține. În funcție de unde îl cumpărați, puteți lua niște căști, o husă sau lavetă care să se potrivească cu acest model (mai multe detalii aici). Cred că puteți observa foarte clar că e vorba despre un model cu ecran mare.

Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

EBoda Supreme Dual Core X190 e un tablet cu cip AmLogic AML8726-MX care incorporează un CPU dual core pe arhitectură ARM Cortex-A9 și un GPU Mali 400 cu două nuclee. Cipul AmLogic AML8726MX, de care ziceam anterior, e unul apărut pe la mijlocul anului trecut.
Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la spațiu deoarece are 16 giga, iar la nevoie i se poate atașa un card de maxim 32 de giga.
Cât despre ecran, trebuie spus că e unul foarte clar, iar dacă vreți să vă uitați la conținutul tabletei pe un televizor atunci puteți apela la portul HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu cel mai nou Android; prețul nu e deloc mare; merg toate felurile de jocuri și aplicații de Android; are camere; suportă 3G prin modem pe USB (modem-uri compatibile sunt ZTE MF190, ZTE MF110, ZTE MF163, ZTE MF637, Huawei E3131, Huawei E1750, Huawei K3520, iar mai multe găsești aici); e n gadget foarte rapid care nu sacadează.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă întotdeauna ți-ai dorit o tabletă, dar nu ai prea mulți bani atunci gadgetul de față ar fi recomandarea mea. Nu costă deloc mult și se găsește husă pentru E-Boda Supreme X190, dacă te interesează acest lucru. Cât despre utilizare, trebuie spus că oricine o poate utiliza foarte ușor deoarece sistemul de operare cu care vine la pachet e unul idiot proof, adică oricine știe să-l folosească.
P.S.: Modemul de la RDS parcă e ZTE MF 110 și de aceea, conform producătorului, tableta e compatibilă cu el.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „E-Boda Supreme X190 BT, tabletă ieftină cu ecran mare”

  1. Il detin de aproximativ o saptamana si sunt foarte multumit de gadget pentr cat am dat pe el. Nu e iPad dar vien cu Android si asta inseamna ca poti sa te joci orice joc de pe Google Play.

  2. De ce dupa doua saptamani trebuie resetata si apoi dupa prima resetare iti cere sa o resetezi cam la doua trei zile.Este ceva normal sau are unele erori?

  3. In opinia mea acest gadget e unul foarte bun, iar referitor la pret nu se poate comenta absolut nimic deoarece e unul foarte corect. Am incercat cateva jocuri despre care pot spune ca tableta le-a rulat ireprosabil.

  4. un cacat, o saptamana a mers acum e a treia oara cand vine de la service, nu merita luati-va orice dar nu asta!!!!

  5. am cumparat-o acum cateva zile, insa are o problema, se blocheaza fara sa mai raspunda la nici o comanda,nu stiu ce sa-i mai fac, cred ca va trebui trimis inapoi.

  6. Vreau si eu un display pentru aceasta tableta …. deoarece este o porcarie nimeni nu ofera service pentru ea …. gasisem intr’un singur loc in Iasi dar cost mai mult ca tableta `!! daca ma poate ajuta cineva `!! Multumesc .>!!

Comentariile sunt închise.