E-Boda Sunny V38S, telefon Dual Sim

E-Boda Sunny V38S vine ca o alternativă la Sunny V38, iar principala diferență e camera ceva mai bună, în rest fiind cam același telefon.
E un smartphone destinat celora care vor un telefon ieftin pentru intrat pe Internet, vorbit și ascultat muzică.

Vine cu un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e așa de mic deoarece vine doar cu 512 mega de RAM, iar ecranul e unul de 3,75 inci. Nu trebuie să vă deranjează că are un ecran mai mic întrucât o să încapă mai bine în buzunar, iar manevrarea sa va fi foarte ușoară… cu o singură mână.
Aspectul e unul foarte plăcut, însă parcă e o clonă de telefon Samsung. Poate că unora tocmai asta le va plăcea la acest telefon. Iar, dacă nu vă place că vine pe negru atunci trebuie știut că există și un model pe alb.

Telefonul
Telefonul

Ecranul acestui telefon e unul de 3,75 inci cu rezoluție 480×800 pixeli, iar panoul e unul de tip IPS care garantează unghiuri de vizibilitate foarte bune. Procesorul e unul Mediatek MT6572 cu două nuclee și memoria RAM e de 512 mega. Astfel, aplicațiile vor rula excelent, însă nu era rău dacă avea mai multă memorie RAM, același lucru putând fi spus și despre spațiul de stocare (4GB e cam puțin deoarece doar vreo 1GB e utilizabil).
Softul cu care vine acest telefon e Android 4.2, iar asta înseamnă că poate fi extins cu aplicații și jocuri.

Plusurile acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu e prea mare și că vine cu performanțe decente. Despre preț numai de bine deoarece nu prea găsești ceva mai bun ca acesta la un preț similar.
Nu era rău dacă avea 1GB memorie RAM și Android 4.4, dar e bine și așa… având în vedere costul de achiziție foarte mic.

De final pot să spun că modelul de față nu e pentru o fată, ci pentru cineva care vrea un telefon bun la un preț fără competiție.
Utilizarea sa nu e complicată, dar tot cred că nu e potrivit pentru cineva care nu le prea are cu tehnologia de genul pentru persoane vârstnice.

Te-ar mai putea interesa