E-Boda Sunny V38, smartphone Dual SIM ieftin

E-Boda Sunny V38 e o alegere excelentă pentru cei care nu vor să care multe telefoane după ei, vor să economisească bani dar și să aibă ceva mai performant. Dacă alegeți două telefoane Single SIM, nici care nu va fi un smartphone în acest preț (mă refer la 2 telefoane decente). E disponibil pe două culori – alb și negru, dar cred că majoritatea dintre voi mergeți pe culoarea neagră. Dacă și așa vi se pare scump îl puteți lua la abonament ori alegeți un resigilat. Acest telefon poate fi folosit pentru multe dar o memorie RAM mai bună era binevenită. E destul de mic și un sistem de operare Android 4.2 poate fi perfect.

Prețul său e destul de bun pentru ce oferă și ce poate să facă. Indiferent de culoarea aleasă, prețul e același. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Telefonul
Telefonul

Pe partea de caracteristici tehnice, acest smartphone oferă: procesor Cortex A7 de 1.2GHz (Dual Core), 512 RAM, 4GB stocare și un ecran de 3.75 inci. Memoria internă utilizabilă e mică deci ar fi indicat să luați și un card dacă vă place să instalați niște aplicații. Acel ecran e unul IPS LCD de 480 cu 800 pixeli.

Are o greutate redusă iar pe partea de design parcă seamănă cu câteva telefoane de la Samsung.la capitolul comunicații are cam tot ce vă puteți dori și cam ce putea avea un telefon de tip smartphone. E dotat cu cameră de 2MP cu blitz, iar cea frontală e de 0.3MP. Sistemul de operare Android oferă un suport media excelent dar există și programe pentru anumite formate. Autonomia sa ține de cât de des îl folosiți și cum îl folosiți. Totuși, producătorul poate oferi doar date referitoare la autonomia maximă.

Plusuri: are o autonomie bună, ecran IPS, procesor cu 2 nuclee, Android Jelly Bean, bluetooth și altele.
Minusuri: nu are 1 GB RAM.

E-Boda Sunny V38 e unul dintre puținele smartphone-uri ieftine de pe piață și care să accepte două cartele SIM. Jos am pus o prezentare a acestui telefon de la E-Boda. Dacă nu aveți nevoie de acel suport pentru două cartele, puteți să-l alegeți chiar și așa deoarece e performant pentru acest buget.

Te-ar mai putea interesa