E-Boda Stylance 2601

E-Boda e companie foarte cunoscută în România pentru televizoarele sale și aparatura electronică de calitate, iar televizorul LED E-Boda Stylance 2601 vine ca o variantă alternativă la mai vechiul Stylance 2302 care are doar 58 de centimetri.

Chiar dacă pe unele site-uri e precizat că TV-ul de față e unul cu suport Full HD trebuie să știți că e doar HD Ready, deci poate reda doar filme 720p. Are chiar și un player multimedia integrat care poate reda de pe USB fișiere de tip AVI care e un format specific filmelor HD și foarte popular pe Internet deoarece majoritatea filmelor de pe torente sunt AVI-uri. Chiar dacă are player, din păcate nu e specificat imic despre tuner și asta mă face să cred că nu are tuner digital DVB-C, ci doar de tip DVB-T.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun în opinia mea, iar pentru acești bani primiți un televizor foarte bun din punct de vedere calitativ a cărui imagine e formidabilă. Din păcate nu are suport 1080p, însă la această diagonală mică de doar 26 inci nici nu avea rost o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli.

Poze

Aparatul arată aproximativ așa:

Expus
Acasă

Specificaţii tehnice

E-Boda Stylance 2601 are niște detalii tehnice care pe mine mă impresionează având în vedere că are un preț așa de bun. Singurul neajuns e faptul că nu se spune nimic de tunerul HD, dar chestia cu acest tuner e că doar la anumiți operatori de cablu nu ai nevoie de receptor/decodor. Deci, chiar dacă ai un TV cu tuner DVB C tot o să ai nevoie de un aparat special de la firma de cablu pentru ca să prinzi programele codate.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, prețul e pe buzunarul oricui, iar garanția produsului e de 2 ani. Pe partea de imagine stă foarte bine deoarece are suport HD, un timp de răspuns ideal și ecran cu leduri care garantează o imagine clară, luminoasă și un consum de curent mic despre care aș putea spune că e exemplar deoarece consumă doar 75W.
Contra: nimic deoarece are chiar și porturi USB, HDMI și D-Sub (VGA „pe românește”).

Concluzie

E-Boda Stylance 2601 e un televizor despre care mulți spun că e făcut în România, dar eu nu știu exact cum stă treaba și trebuie să spun că are o calitate foarte bună, iar dacă e să analizăm raportul dintre calitate și pre atunci vedem că stă foarte bine. Eu aș recomanda aparatul de față uni persoane care are nevoie de un TV ieftin și care nu are nevoie de conexiuni de rețea sau de un Smart TV.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „E-Boda Stylance 2601”

  1. Nu stiu cum e asta, dar eu am cumparat un e-boda stylance LED 2201 si e naspa. In colturi are imaginea decolorata. A fost la oferta la cora, dar daca stiam ca e asa, nu il luam, chiar daca e f. ieftin. Nu recomand!

  2. Nu as zice ca e un produs de calitate si ieftin, avand in vedere ca la pret mai mic gasesti ceva mai bun, vezi GRUNDIG 26VLC3200, sau mai mare 32VLC3200, sau cu DVB-C/T mpeg4 26/32VLC3100. Desi sunt LCD nu LED, diferenta de calitate a constructiei e mare, iar pretul mare la EBODA nu e justificat. Grundigurile , sunt cam a acelasi pret, deci va rog , terminati cu chinezariile astea ordinare.

Comentariile sunt închise.