E-Boda Stylance 2304

E-Boda Stylance 2304 e un televizor modern de la E-Boda care e o firmă românească. Vine cu un ecran de 58 centimetri care e realizat cu ajutorul tehnologiei LED, iar rezoluție lui e de 1920 pe 1080 pixeli. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu cred că e scump, iar faptul că are multe conexiuni îl face un televizor foarte bun pentru conectat la PC. Ceva foarte similar e un Akai LT-2205AB care are un ecran de 24 inci și cam aceleași dotări.

Poze

Televizoarele marca E-Boda sunt foarte apreciate datorită aspectului și performanței lor. Modelul E-Boda 2304 e unul negru cu cele mai elementare dotări, iar pe partea de imagine stă foarte bine. Prin asta mă refer la faptul că poate reda filme la calitate Full HD, iar tehnologia LE are un merit în afișarea filemlor cu o luminozitate sporită.

Din față
Din față

Specificaţii tehnice

Televiorul E-Boda Stylance 2304 e unul cu o diagonală a ecranului de 23 inci (58 centimetri pe românește), iar imaginea afișată e una excepțional de clară datorită rezoluției 1920 pe 1080 pixeli suportată de televizor, timpului mic de răspuns și tehnologiei LED incorporate.
Vine cu porturi HDMI și D-Sub (VGA) care facilitează conectarea diferitelor dispozitive la televizor așa încât să-l puteți folosi drept ecran extern pentru diferite aparate.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine (chiar aș putea să compar modelul de față cu câteva modele de la Samsung… normal că pe partea de design); garanția poate fi extinsă la mai mult fără probleme; vine cu câteva caracteristici speciale destul de utile în opinia mea; are conexuni folositoare prin care putem conecta un laptop la TV, de exemplu.
Contra: nu are player multimedia și nici tuner DVB C, însă la majoritatea firmelor de cablu aveți nevoie de acel decodor pentru a vedea posturi HD

Concluzie

Televizorul E-Boda Stylance 2304 e unul foarte bun pentru aceia care nu au nevoie de un Smart TV ori de unul cu suport 3D. E foarte ușor de utilizat, iar unele lipsuri, cum ar fi playerul multimedia, pot fi compensate achiziționând un player dedicat. Eu l-aș recomanda și persoanelor bătrâne deoarece are meniuri simple și de aceea nu o să se încurce în utilizarea lui.

Un comentariu la „E-Boda Stylance 2304”

  1. Ma bucur ca acest televizor Eboda a fost pus si oferta acestui magazin deoarece chair doream sa cumpar unul insa nu stiu de ce dar nu se mai gaseau.

Lasă un comentariu