Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

E-Boda Stylance 2303

S-ar putea spune despre televizorul E-Boda Stylance 2303 că e o alternativă la Stylance 2302 (un model vechi) din seria nouă din care face parte şi Stylance 2601. Deci, Stylance 2303 este un model din 2011 care deşi are doar 58 centimetri poate afişa fără probleme filme Full HD deoarece are o rezoluţie a ecranului de 1920 pe 1080 pixeli.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi şi datorită faptului că e foarte ieftin nu e dotat cu tuner DVB C şi nici cu USB, dar s-ar putea să apară variante similare cu aceste lucruri care-i lipsesc lui 2303 însă mai mult ca sigur că vor avea un preţ superior.

Poze

Televizorul de faţă arată aproximativ aşa. Fiind un aparat TV apărut  de aproximativ o săptămână pe piaţă e normal ca pozele şi clipurile de pe YouTube să nu existe deoarece cei care l-au achiziţionat încă îl mai butonează pentru a descoperi tot ce poate face.

Poză oficială

Specificaţii tehnice

E-Boda Stylance 2303 e dotat excelent la capitolul imagine deoarece poate reda filme Blu-ray fără vreo pierdere detaliu. Ecranul are doar 23 inci şi asta îl face un TV ideal pentru o cameră mică cum ar fi camera copiilor.

Dacă vreodată o să dorească cineva să vizioneze un film de pe calculator atunci o să puteţi conecta PC-ul la TV prin HDMI sau D-Sub (VGA). Puteţi folosi modelul 2303 pe post de monitor la vizionarea filmelor dacă aveţi un monitor mic sa un laptop de 15 inci.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, preţul de achiziţie e extrem de mic şi poate afişa filme 1080p cât şi 720p. De asemenea poate fi folosit pentru vizionarea canalelor digitale dar doar cu un receptor de la filma de cablu.
Contra: nu are tuner HD şi nici player multimedia… măcar unul elementar cu care să poată fi redate pozele şi muzica. Adevărul e că şi chiar dacă avea player, un player integrat nu se compară cu unul dedicat care e mai profesional.

Concluzie

Acesta e un televizor nou despre care mulţi spun că e făcut în România, dar nu contează că e făcut la noi atâta timp cât e un produs de calitate. În sprijinul afirmării calităţii vine şi garanţia de doi ani care poate fi mărită la trei sau patru ani, dar acest lucru depinde şi de magazinul de unde îl cumpăraţi deoarece la unele magazine nu e posibilă extinderea garanţiei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu