E-Boda Stylance 2302

Acest televizor LED E-Boda Stylance 2302 cu diagonală de 58 cm şi suport FullHD este unul foarte ieftin probabil cel mai ieftin televizor LED. Preţul acestui monitor/TV LED este mic având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». magazinul oferă şi un discount de 15 % pentru acest model preţul ajungând la cel men’ionat de mine. Nici nu-mi vine să cred că televizoarele de tip LCD cu tehnologie LED au să ajungă să coste aşa de puţin.

Dacă mai ţineţi minte modelul E-Boda Stylance 2301 care nu era LED dar era destul de bun şi arată la fel de bine pentru un preţ aşa de mic. Avea aceeaşi diagonală cu acesta, şi cam aceleaşi specificaţi. Singurele modificări le vom găsi la design şi că este de tip LED.

Poze

Expus

Acasă

Specificaţii tehnice

Stylance 2302 are panou Full HD pentru o calitate superioară a imaginii, iluminare cu tehnologie LED (100.000 ore) pentru un spectru complet de culori, boxe de înaltă calitate pentru sunet clar şi puternic, conectivitate largă (HDMI, VGA). Timpul de răspuns este foarte mic adică 5 milisecunde. Acest lucru elimină aproape în totalitate urmele lasată de subieţi în mişcare. Are 16,7 milioane de culori pentru o imagine naturală. Unghiul de vizionare este mare, 150 cu 160 grade,  la fel şi pentru luminozitate (300 candele/metru pătrat) şi contrast toate acestea la un consum mic de energie.

Stylance 2302 vine dotat cu modul Pornit Engine care este un mod inteligent de prelucrare a imaginii, şi anume este util pentru filttru pieptene, 3D Interlace, balans automat de culori, sistem inteligent de reducerea zgomotului de culoare. Are modul Timer pentru stingerea automată a televizorului, dar mai are şi funcţii automate de setare.

Din păcate Stylance 2302 nu vine cu tehnologie 3D dar vine cu alte tehnologii utile. La capitolul conectivitate, acesta are conector VGA, intrare CVBS, intrare/ieşire SCART (RGB, CVBS), YCvCr/YPbPr, ieşire/intrare audio, antena RF, căşti şi HDMI.

HDMI-ul are semnal video: 480i/480p, 576i/576p, 720p şi 1080i/1080p şi senal audio 44KHz, 32 KHz, 24 Bit, 20Bit şi 16 Bit.

Accesoriile ce le veţi găsi în pachetul său sunt: telecomanda, cordonul de alimentare, manualul de utilizare, certificatul de garanţie şi talpa suport.

Are difuzoare incorporate de 3 W RMS fiecare. Ecranul are o rezoluţie de 1920 cu 1080 pixeli. Aspectul este de tip wide sau 16:9.

Mici sfaturi

Dacă doriţi să-l conectaţi o antenă la acest televizor, este recomandat să folosiţi o antenă prin cablu pentru o imagine bună sau un recepţie DVB-T HD pentru a avea o imagine HD. Un astfel de receptor ar putea fi . Pentru timpul liber când doriţi să vizionaţi filme recomand unul din produsele gamei HD for all ce va pune în valoare atributul Full HD al televizorului.

Dacă doriţi să conectaţi televizorul la calculator atunci conectaţi un cablu VGA la portul calculatorului (laptop sau desktop PC) după care apăsaţi butonul Input de pe telecomanda pentru selecţia sursei PC.

Dacă posedaţi un aparat video şi doriţi să-l conectaţi la acest TV, o puteţi face aceasta cu ajutorul unui cablu compozit conectat la echipamentul video în intrarea video/audio de pe LCD. Apoi din tasta Input de pe telecomandă selectaţi AV. Puteţi folosi acest port şi pentru conexiunea la un joc pe calculator sau o cameră video/foto.

Puteţi monta televizorul Stylance 2302 şi pe perete după cum vedeţi în pozele de mai sus, demontând talpa şi respectând standardul Vesa cu dimensiunea 100 cu 100 mm care ar costa undeva la 40-80 de lei.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: poate memora 99 de canale, are multe funcţii, meniu în limba română şi este cel mai ieftin monitor/TV LED la ora actuală.

Ca minusuri: Stylance 2302 nu are specificat contrastul, dar probabil este de cel puţin 500.000 sau 1 milion la 1 că doar e LED.

Concluzie

Dacă doriţi să achiziţionaţi acest televizor LED E-Boda Stylance 2302 cu suport FullHD trebuie să ştiţi că este bine să nu-l ţineţi o perioadă lungă de timp în priză dacă nu-l folosiţi.

Te-ar mai putea interesa

10 comentarii la „E-Boda Stylance 2302”

 1. chiar is tentat sa il cumpar in rate fara dobanda, vreau sa il montez in camera pe perete
  ideea mea este sa imi iau un monitor lcd de vreo 19 second si sa montez un ps2 la el, dar am nevoie de ceva convertor vga ca monitorul sa accepte ps2-ul astfel mai cheltui bani pe chestiutea aceea asa ca mai bine raman la un TV si montez pc-ul la el

  chiar simt ca merita + design-ul este bun spre foarte bun al acestui E-Boda Stylance 2302

  ms nasule 🙂

 2. Păi lucrurile care-l recomandă pe Eboda Stylance 2302 sunt tehnologia LED (imaginea este mult mai bună decât la LCD-urile normal), preţul şi HDMI-ul.

 3. Minusuri suplimentare la E-Boda Stylance 2302: sunet execrabil, imagine submediocra (dar era de asteptat la pretul asta). Contrastul este specificat la e-boda pe site 1000:01 (nu am gresit, asa scrie, o mie la zero unu), luminozitate 300 cd/mp. Trist, dar ieftin.
  PS: De ce sa nu-l tinem in priza? A bagat Prigoana ceva camere/microfoane prin ele? 🙂

 4. Contrastul tipic întradevar este 1000 la 1 ca si la restul led-urilor, cel dinamic nu este specificat (la acela mă refeream în articol ca fiind destul de mare). Cam aşa îi… ieftin, la un astfel de preţ nu prea poţi să ai cine ştie ce pretenţii.
  În legătură cu ţinutul în priză… producătorul a menţionat acest lucru, probabil că are o sursă de alimentare mai slabă şi se poate arde la şocuri.

 5. As dori sa il cumpar si sa il folosesc ca monitor !! Spune-mi te rog ce parere ai despre asta !! As putea sa lucrez 8 ore pe zi la pc cu acest monitor sau afecteaza vederea daca il privesc de aproape ?

 6. E prea mare pentru a fi folosit ca monitor. Dacă avea o diagonală de 22 de inci atunci mai ziceam, dar aşa e mult prea mare… în opinia mea.

 7. 58 de cm din cate stiu eu sunt 23 de inch !! Dar sa lasam la o parte marimea din pct de vedere functional si a calitatii imaginii ca monitor crezi ca e ok ?

 8. Nu știu de ca am avut impresia că e de 26 inci. Greșeala mea.
  Calitatea imaginii e aceeași ca a unui monitor deoarece vine cu Full HD… deci e ok pentru folosit ca monitor.

Comentariile sunt închise.