E-Boda Stylance 2301, TV LCD

Am găsit pe eMAG la categoria resigilate un televizor LCD E-Boda Stylance 2301 cu diagonala de 58 cm şi suport Full HD la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Nu cred că există un LCD mai ieftin ca acesta şi de aceea eu îl consider cel mai ieftin LCD al momentului, deşi este unul dintre produsele Resigilate eMAG. O alternativă mai performantă la acest TV este E-Boda Stylance 2302 care este unul LED şi poate fi şi monitor datorită VGA-ului.

Poze

Lateral
Prezentare oficială


Este în tendinţe

Acest LCD ieftin este în pas cu tendinţele deoarece are printre altele conectori Scart, HDMI, şi USB. Eu cred că cel mai important este faptul că are suport 1080p, adică că este Full HD.

Preţ

La unele magazine televizorul LCD de la E-Boda, costă 699 lei ca resigilat (dacă apucaţi), iar nou are un preţ de 799 lei. Părerea mea este că acest televizor LCD este foarte bun, la fel şi preţul, iar dacă îl luaţi cred că e mai bine să-l luaţi de la eMAG. Iar, dacă nu vi-l place atunci puteţi să-l trimiteţi înapoi în termen de 30 de zile.

Nota 9

Probabil că ar lua o notă mai mare dacă ar fi puţin mai scump. Cum toate televizoarele de acest gen costă vreo 1.200-1.500 de lei, iar acesta doar 699 lei, ceva este suspect.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „E-Boda Stylance 2301, TV LCD”

 1. Wikipedia zice ca: E-Boda este o companie importatoare de electronice din România. A fost fondată în anul 2003 şi este deţinută de Alexandru Dragoiu (50%) şi Honorius Prigoană, fiul omului de afaceri Silviu Prigoană, care controlează restul de 50% dintre acţiuni.
  Cele mai importante produse E-Boda sunt televizoarele (în special cele cu tub catodic), DVD playere, precum şi MP3 şi MP4 playere. Produsele sunt importate în principal din China, Taiwan şi Coreea de Sud şi sunt comercializate prin retailerii Altex, Domo, Flanco, Carrefour, Real, Cora, Metro, dar şi prin alte lanţuri de magazine mai mici.

 2. Băiat deştept, Honorius ăsta. Cât despre E-Boda, e clar că sunt făcute pe vapor, dar preţul este pentru români.

 3. Are o diagonala bestiala de 23 de toli si filmele se vad si mai bestial. Este un televizor suficient de mare pentru o camera de 5 pe 4.

 4. Acest tv este mai ieftin decat un monitor cu aceeasi diagonala si caracteristici cum ar fi conectorii HDMI.

  TVul reproduce 16 milioane de culor si are rezolutie fullhd 1080.

  Din faptul ca are HDMI rezulta ca are si difuzoare deoarece este conector atat audio cat si video pe o singura mufa exact ca si Scartul, dar mai mica ca dimensiune si mai noua.
  Mai are si un unghi mare de vizibilitate, contrast si luminozitate puternice.
  Nu trebuie omis nici consumul redus de energie datorat tehnologiei LCD.

 5. Plusuri: calitatea excelenta imaginii datorita faptului ca este un lcd; sunetul foarte bun; exista multe posibilitati de conectare cum ar fi: hdmi, usb, altele; exista multe setari formatul imaginii; 199 de canale; setari usoare.
  Minusuri: exista setari neintuitive la setarea semnaluilui pentru canale.

 6. Mi-am luat un stylance 2302 si nu prea sun multumit de sunetul care il reda, se aude foarte subtire si parca esti intr-o camera goala si se aude ecoul.
  Si de setat nu prea ai multe optiuni decat bas si inalte.Cred ca boxele sunt prea mici pentru un asa televizor sau prea de proasta calitate

Comentariile sunt închise.