E-Boda Stylance 2201

E-Boda e o firmă românească despre care se poate spune că vinde televizoare foarte ieftine dar şi de calitate. Televizorul LED E-Boda Stylance 2201 e unul de la ei şi are o diagonală de 56 centimetri. Ca restul TV-urilor E-Boda, nici acesta nu are un preţ prea mare deoarece poate fi luat cu un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Imaginea e de tip HD, daci nu o să aveţi probleme la vizionarea canalelor TV digitale ori a filmelor de tip 720p.

Poze

Alături e o poză oficială cu acest E-Boda 2201 şi se poate observa că acest brand a evoluat destul de mult când vine vorba de design. Nu arată deloc rău şi dimensiunile sale de 22 inci (diagonala ecranului) îl face ideal pentru a fi pus într-o cameră mică.

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Ecranul lui Stylance 2201 e unul anti orbire şi din această cauză nu o să fiţi orbiţi atunci când în cameră e multă lumină. Nu ştiu niic despre tunerele digitale de tip DVB C şi DVB T, însă are HDMI şi D-Sub (VGA). Având un ecran mic de tip LED e normal ca aparatul să aibă un consum redus, mai exact de 30W. Tot datorită ecranului mic, şi greutatea e de 3 kilograme ceea ce e foarte puţin şi va face televizorul foarte uşor de transportat.

Păreri pro şi contra

Pot să spun despre acest model că îmi place datorită preţului mic şi a dotărilor sale care cred că sunt suficiente pentru persoanele care vor neaparat un TV subţire cu ecran LED însă nu au nevoie de player multimedia, tehnologie 3D şi conexiuni de reţea. Datorită porturilor VGA şi HDMI o să puteţi conecta un laptop ori desktop la TV pentru a urmării un film de pe ‘net sau ce ma idoriţi să vizionaţi. Consumul de curent fiind de 30W o să aveţi parte de o factură la curent foarte lite şi aşa o să plătiţi foarte puţin.

Concluzie

Normal că există modele mai ieftine cum ar fi 1901, dar acesta îmi place datorită dimensiunilor sale medii. E televizorul ideal pentru o familie care are nevoie de un aparat TV pentru vizionarea canalelor TV şi nu vrea ca televizorul să fie unul complicat de utilizat şi cu prea multe meniuri. Dacă vreodată o să doriţi să ataşaţi un player multimedia atunci acest lucru va fi posibil datorită faptului că are HDMI. Playerul poate fi utilizat pentru vizionarea filmelor ori petnru navigatul pe Internet (modelele ma i scumpe au porturi de reţea).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „E-Boda Stylance 2201”

  1. Un tv foarte bun si nu am ce comenta la adresa lui pt ca posturile digitale se vad f bine. La acesti bani nu cred ca puteam avea mari asteptari si singurul lucru care m-ar fi interesat sa-l aiba ar fi fost playerul multimedia pe USB cu suport avi si divx.

Comentariile sunt închise.