E-Boda Stylance 1901

Acest televizor LCD E-Boda Stylance 1901 e un model de 48cm și care s-ar putea să vă intereseze în special că foarte ieftin și poate fi folosit pe post de monitor pentru PC. Spun asta deoarece are intrare VGA iar la un așa preț nu sunt prea multe LCD-uri. Să nu aveți pretenția la unul Full HD deoarece deoarece nu veți găsi. Dar și așa calitatea HD e satisfăcătoare în special dacă vă plac serialele TV. În inci, 48cm reprezintă vreo 18.8 inci deci e cât cel mai mic monitor LCD de pe piață. Un astfel de gadget se adresează celor care folosesc des PC-ul dar vor să vadă și un meci, o emisiune sau știrile. Acesta vine ca alternativă mai nouă și mai mică la Stylance 2302. Acest TV numit Stylance 1901 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Folosit ca monitor
Un joc

Specificații tehnice

Acesta e un LCD cu iluminare LED motiv pentru care are un contrast mai bun decât LCD-urile obișnuite. Diagonala sa e de 48cm iar la o așa dimensiune nu puteți avea pretenția la o rezoluție Full HD. Deasemenea are un timp de răspuns de 5 ms, aspect 16 pe 9, o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și o protecție anti-glare. Poate fi pus chiar și într-o cameră foarte luminoasă datorită acestor caracteristici. Are două difuzoare de 3 W iar dacă-l conectați la PC, nici nu mai aveți nevoie de boxe. Pe partea de tuner, recepție și transmisie are sistem TV de tip PAL/SECAM.

La capitolul conectivitate are HDMI, intrare component, S-Sub (VGA), SCART, mufă mini jack 3.5 mm, video composite și intrare RF. Deci pentru un televizor obișnuit are toate intrările și ieșirile, chiar și ieșire audio pentru căști atunci când nu doriți să deranjați pe cei de lângă în caz că vizionați un film. Având în vedere că are iluminare LED are un consum mic de numai 30 W. Poate memora un număr maxim de 99 de programe, are timer pentru pornire/oprire și teletext.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu protecție mată, e destul de ușor de mutat datorită greutății reduse, are un consum mic, boxe incorporate puternice, un design plăcut și e accesibil.

Minusuri: la capitolul tuner se putea mai bine.

Concluzie

E-Boda Stylance 1901 e un model recent lansat și care o să fie foarte apreciat în special de români deoarece e ieftin, elegant și poate fi folosit ca și monitor prin intrarea VGA.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „E-Boda Stylance 1901”

  1. Nu e facut de romani ci e comercializat/distribuit de ei, mai precis de copilul lui Prigoana. Am un model mai mare si chiar daca a costat putin are o imagine de calitate superioara si nu am cu sa ma plang. Ceea ce pe mine ma intereseaza e unde sunt facute si de cine pentru ca nu am gasit vreo informatie cu privire la unde ar ifi fabricate televizoarele Eboda.

Comentariile sunt închise.