E-Boda Storm V100 Dual SIM

E-Boda Storm V100 Dual SIM e o nouă operă de artă sub brand E-Boda. Se adresează în special celora pasionați de tehnologie și care sunt în căutarea unui smartphone ieftin care să suporte două cartele SIM. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un telefon de ultimă generație cu procesor dual core și sistem de operare Android 4.
Deoarece memoria internă utilizabilă e de circa 2GB o să trebuiască să vă luați și un card de memorie cum ar fi Kingmax Micro-SDHC 16GB.

Aspect

Se poate vedea că e un model negru, iar ecranul lui e unul de 4 inci, adică mai mult decât suficient pentru jocuri de ultimă generație și vizionat pagini web.

În mână
În mână

Caracteristici tehnice

Modelul E-Boda Storm V100 e unul cu un ecran de 4 inci a cărui rezoluție e de 480×800 pixeli, iar panoul fiind unul IPS o să vedeți imaginile și clipurile foarte bine, indiferent din ce unghi vă uitați la ele. Vine la bord cu un procesor MediaTek 6577 și cu o placă video (GPU) PowerVR SGX531.
Memoria RAM de 512 e una suficientă, în să trebuie știut că nu trebuie să exagerați cu aplicațiile în sensul că dacă instalați prea multe atunci o să vă blocheze telefonul.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; camera e una de 5MP și scoate poze calitative chiar și când lumina e slabă deoarece are bliț; raportul dintre preț și calitate e peste medie; are suport pentru Android Market; clipurile video merg deoarece are Flash Player.
Contra: memoria internă e cam mică, dar puteți să o măriți folosind acest card.

Concluzie

Per ansamblu e un telefon foarte bun și trebuie avut grijă de el ca oricare alt telefon modern, adică trebuie pus la încărcat înainte de a se descărca complet (când bateria e undeva la 5%) că dacă nu atunci încărcarea o să dureze mai mult și poate vor fi și efecte secundare. Poate că pe parcurs o să apară și actualizări la sistemul de operare, dar eu nu prea sunt adeptul actualizării softului și de aceea nu prea e interesant acest aspect pentru mine.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „E-Boda Storm V100 Dual SIM”

  1. E un telefonas de nota 9 pe care eu l-am cumparat acum cateva zile. Cred ca e primul telefon de la Eboda si pot sa spun ca e unul calitativ care intrece cu mult telefonul Nokia care il aveam pana acum. Recomand.

Comentariile sunt închise.