E-Boda Revo R90, tabletă quad de 7,85 inci

Pentru cei în căutarea unei alternative cu Android la iPad Mini recomand acest model E-Boda Revo R90. Dimensiunile fizice sunt similare cu cele ale tabletei Apple, iar hardware-ul e mult superior… același lucru putând fi spus și despre gama de jocuri disponibile. Singurul lucru în minus față de iPad e că are doar 8GB memorie internă pe când iPad-ul are 16GB (sau mai bine spus de la…).
Eu aș recomanda o astfel de tabletă celora care vor să intre rapid pe net ori în timpul liber să se joace pe ceva cu un ecran mare. Telefoanele sunt cam greu de utilizat pe post de console portabile deoarece ecranele nu sunt chiar așa de mari.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Preț care-i foarte bun dacă luăm în considerare că gadgetul acesta poate fi utilizat la mai multe lucruri cum ar fi jocuri, web browsing și vizionat filme… pe lângă multe altele. Dacă din diferite motive crezi că nu ai nevoie de procesor quad atunci poți opta pentru Essential A700 care e un model cu dual core și care costă mai puțin.

Tabletul
Tabletul


Hardware-ul e unul foarte bun deoarece vien cu procesor quad core Allwinner A13s, iar cipul grafic e unul octa core PowerVR SGX544. Nici pe partea de memorie nu stă rău deoarece are 1GB memorie RAM și spațiu de stocare de 8GB. Ecranul e și el unul superb deoarece e vorba despre unul de 7,85 inci cu rezoluție 1024×768 pixeli. Deci, filmele HD se vor vedea foarte bine.
Softul e Android 4.2 și singurul lucru care trebuie spus despre acesta e că e extensibil. Deci, poți instala din Android Market (Google Play Store) o mulțime de jocuri și aplicații care te interesează.

Plusurile acestui gadget sunt aspectul, costul mic de achiziție portabilitatea bună (are o bateria care ține vreo 4 ore) și disponibilitatea camerelor (are una web și una principală de 2 megapixeli).
Pe partea de minusuri aș menționa faptul că nu are Android KK (KitKat).

În rest, pot spune despre acest tablet PC că e unul foarte bun. Ecranul e excelent, mă refer la rezoluție, dar și la unghiurile de vizibilitate. Deci, dacă nu ai prea mulți bani și vrei o tabletă bună atunci eu îți recomand cu căldură acest model deoarece o să vezi că-și face treaba bine.
O recomandare ar fi să încarci tableta atunci când e 5%. O altă recomandare ar fi să nu stresezi prea mult aparatul în sensul că să îl încarci de mai multe ori pe zi ori în fiecare zi. O să vezi că bateria o să țină și câteva zile dacă nu ești tot timpul cu tableta în mână.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „E-Boda Revo R90, tabletă quad de 7,85 inci”

  1. Buna ziua,
    Cred ca in review-ul Dvs. s-a strecurat o gresala, anume, cea referitoare la processor,gresala care de fapt apartine celor de la E-Mag, care deseori, pacatuesc in ceiace priveste acuratetea informatiilor si de unde ,probabil, ati preluat specificaitiile tabletei.
    Congret, processorul nu provine de la Allwinner, {producatorul processorului A13s) ci de la ARM (producatorul processorului ARM Cortex A7) cu care este echipata tableta REVO R90.
    Chiar daca performantele acestuia sunt ceva mai slabe, compenseaza printr-un consum mai mic de energie.

Comentariile sunt închise.