E-Boda Revo R85, tabletă de 7.85″

E-Boda Revo R85 e o tabletă interesantă cu un design plăcut, iar variantele sunt pe diferite culori (negru, gri etc). Arată precum multe alte tablete și parcă designul e impresionat din designul tabletei iPad Mini. Poate fi o alternativă bună deoarece are performanțe mari, ecran HD, dotări decente și altele. Varianta pe gri închis are un design ceva mai vizibil iar prețul e foarte atractiv. Tabletele mici sunt ideală pentru cei care călătoresc deoarece e mică și poate fi ținută precum o mapă. Având în vedere dimensiunile, poate fi ținută cu ușurință cu o singură mână iar un stand ar fi de folos pentru uz casnic.

Având în vedere că are bluetooth, se poate opta pentru o tastatură wireless. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul de tip Quad-Core de 1.6 GHz cu Mali 400 MP4 e foarte bun pentru a juca jocuri. Ecranul de 7.85 inci e unul HD și e bun pentru a folosi tableta precum un ebook ori pentru a viziona conținut media. Panoul IPS îmbunătățește unghiurile de vizibilitatea ale ecranului și e cel mai bun de pe piață. Ecranul are tehnologie multi-touch astfel că puteți interacționa ușor cu interfața sistemului.

Memoria flash integrata e de 16 GB și pentru mai mult se poate introduce un card de memorie, iar unul de 8GB pare suficient. Are atât o cameră web frontală cât și una în partea din spate, dar senzorii sunt destui de mici. Datorită sistemului Android 4.2 JB, puteți reda diverse formate video, foto, audio sau txt. Pentru unele formate nu e nevoie de o aplicați specială.

Bateria de 4700 mAhpoate oferi o autonomie de lucru de până la 7 ore însă doar în modul economic. Ca și porturi are HDMI, audio, microfon și audio. Portul HDMI e unul deosebit deoarece se poate conecta un TV la ea și tableta poate fi folosită precum un media player portabil. Greutatea ei e undeva la 408 grame și e destul de mică pentru dimensiunile ei. Nu cred că veți primi multe upgrade-uri la software dar e bine că vine cu Jelly Bean preinstalat.

Plusuri: autonomie maximă de 7 ore, bluetooth, ecran IPS, procesor Quad Core, Android Jelly Bean etc.
Minusuri: nu are în acest preț.

E-Boda Revo R85 e ceva mai nouă variantă a seriei Revo, de aceea configurația e mai bună și iar sistemul de operare e la o versiune nouă. Alternative la această tabletă sunt multe modele fie de la acest brand fie de la alte branduri.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „E-Boda Revo R85, tabletă de 7.85″”

  1. Specificațiile sunt similare. Poate că R85 ar fi o alegere mai bună deoarece are mai multe review-uri pozitive aici și un preț mai mic.

Comentariile sunt închise.