Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

E-Boda Revo R80BT, tabletă de 7.85 inci

E-Boda Revo R80BT e cea mai nou tabletă care pare să fie o alternativă de modelul anterior care încă mai e disponibil pe piață. Se pare că are un design împrumutat de la iPad Mini dar sunt și alte tablete cu un astfel de design. Ecranul e de 7.85 inci și tableta poate fi ținută într-o mână fără probleme chiar dacă pare a fi mare. Poate fi folosită de oricine deoarece interfața e simplă chiar dacă oferă multe opțiuni. Puteți să vă personalizați interfața și aplicațiile, iar alte aplicații le puteți lua din Google Play. Multe tablete ieftine sunt portabile deoarece sunt mici dar există și tablete mai mari în același buget însă dotările sunt mai slabe. Cu alte cuvinte, prețurile sunt justificate de caracteristicile sale.

Prețul tabletei e destul de interesant și nu cred că sunt multe branduri care oferă tablete ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Tableta

Tableta

Procesorul Quad-Core 1.2 GHz e destul de bun și în ceea ce privesc jocurile. Pe partea de performanțe grafice are un un procesor bun și cu care vă puteți juca jocuri 3D. Ecranul său nu e e foarte detaliat dar e HD și acceptă gesturi cu 5 degete. Veți beneficia de un multitasking bun chiar și cu 1 GB de RAM, că doar e vorba de un alt sistem de operare. E vorba de Android și acesta e la versiunea 4.2 (numită Jelly Bean).

Spațiu intern nu e prea generos, de aceea un card ar fi util. Ca și dotări are: 2 camere foto (frontală + principală), slot pentru card, suport media decent, WiFi, bluetooth și port audio. Puteți avea și 3G cu un modem extern dar trebuie folosit și un cablu OTG. Nu are GPS sau HDMI, dar poate că nici nu aveți nevoie de ele.

Plusuri: are un Android destul de bun, procesor cu 4 nuclee, arată bine și autonomie bună.
Minusuri: nu prea are la un așa preț.

E-Boda Revo R80BT e un gadget interesant pe o culoare plăcută și chiar dacă nu are o cameră frontală excelentă, poate fi bună pentru videoconvorbiri și sau pentru a realiza niște autoportrete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu