E-Boda Revo R80, tabletă quad

Dacă te interesează o tabletă rapidă și ieftină atunci E-Boda Revo R80 ar fi răspunsul. Acest model e unul comercializat sub brand românesc și se laudă cu un procesor quad core, Android 4.2 pe partea de OS și două camere. Autonomia e mai mult decât decentă deoarece bateria ține de la 4 ore în sus… depinde cum o folosiți.
Un model precum acest E-Boda R80 ar fi perfect pentru cineva în căutarea unei soluții pentru jocuri și navigat pe Internet.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Dacă aveți un buget ceva mai mare atunci poate că ar fi bine să luați și un card Micro SD deoarece memoria internă e de doar 8GB, din care doar 6GB sunt utilizabili.

Dispozitivul
Dispozitivul

Pe partea de caracteristici are un procesor AllWinner A31S care e unul quad, iar GPU-ul e un PowerVR SGX544 MP2 de tip octa. Memoria e una foarte bună deoarece are 1GB RAM, iar cea de stocare e 8GB, dar 2GB sunt ocupați de sistemul de operare și programele deja instalate. Dacă vă interesează un sistem de operare Android mai nou decât cel instalat (4.2) atunci poate că Eboda furnizează un astfel de sistem pe site-ul lor, însă aceste actualizări trebuie făcute manual… în general.
Poate fi utilizat la orice tip de jocuri, inclusiv la cele cu mașini deoarece are senzor G care va ajuta să folosiți tableta pe post de volan.

Lucrurile de apreciat la acest model sunt suportul pentru Android Market (Play Store cum e numit mai nou), suportul Adobe Flash și performanța. Despre portabilitate trebuie spus că e bună, greutatea fiind de circa 340 grame, iar bateria ținând până la 4 ore dacă vă jucați mult pe ea. Un lucru interesant la acest dispozitiv e extensibilitatea sa, atât prin aplicații cât și prin diferite dispozitive externe (de exemplu se poate conecta un adaptor 3G pentru a beneficia de Internet acolo unde nu sunt disponibile routere wireless.)

Cum arată se poate vedea mai bine din clipul de alături care e o despachetare și un preview la cum rulează unele aplicații. Din clip se poate vedea că la launcher icoana de home e logo-ul E-Boda … un lucru destul de interesant.

Lasă un comentariu