E-Boda Revo R80 BT, tabletă ieftină și performantă

E-Boda Revo R80 BT e o tabletă lansată sub un brand românesc și care dorește să concureze cu multe alte branduri. Aceste tipuri de tablete sunt foarte populare în România deoarece sunt ieftine iar o tabletă de un brand precum Samsung, de exemplu, costă cam dublu. Bineînțeles, calitatea construcției și autonomia nu sunt aceleași. E o tabletă doar cu WiFi, dar cu ajutorul acelui cablu OTG, puteți conecta un modem extern iar lista de modemuri compatibile e aceeași de la o tabletă la alta (pentru acest brand). Dimensiunile sale nu sunt chiar așa de mari, astfel că o puteți lua cu voi la școală ori la lucru alături de un laptop (în aceeași geantă).

Prețul său e unul destul de bun pentru o tabletă iar dacă vă doriți ceva mai performant e nevoie să faceți o un efort financiar mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Tableta
Tableta

Procesorul Quad-Core de 1.2 GHz iar cel grafic e PowerVR SGX544 care e puțin mai bun decât Mali 400. Deci puteți juca jocuri 3D cu detalii destul de bune iar sistemul de operare și așa se mișcă excelent. Ecranul de 7.85 inci e perfect cu acea rezoluție HD și nu e nevoie de tehnologie touch care să accepte gesturi cu mai mult de 5 degete.

Memoria RAM are o capacitate de 1GB iar pentru aplicații și jocuri ajunge, doar modelele high-end au mai multă memorie. Spațiul de stocare e de 8GB iar cel utilizabil e mai mic. Ca și dotări are 2 camere web, slot pentru card de memorie, suport media avansat, baterie de 4000 mAh, HDMI, ieșire audio și USB. Portul USB e strict pentru conectarea cablului de date iar cablul OTG e pentru conectarea unei tastaturi o a unui modem 3G.

Nu dispune de 3G, dar există soluții. Puteți opta să conectați chiar și o tastatură wireless deoarece are bluetooth. Sistemul de operare e la o versiune 4.2 numită Jelly Bean.

Plusuri: autonomie de cam 4 ore, 2 camere web dar senzorii nu sunt prea mari, HDMI, configurație bună și e portabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

E-Boda Revo R80 BT poate concura cu multe alte tablete chair și de la alte branduri românești. Nu toate oferă aceleași caracteristici speciale ori dotări, dar trebuie să ținem cont de preț și de dimensiunile ei. Jos e un clip interesant cu despachetarea ei și vă puteți face o idee și despre conținutul pachetului.

Lasă un comentariu