E-BODA Revo R75, tabletă ieftină cu Quad Core

E-BODA Revo R75 e o tabletă reușită din multe puncte de vedere și cred că o recomandă prețul. Se vede că nu e o tabletă scumpă deoarece noile modele cu Android 4.3-4.4 au margini mai înguste, iar caracteristicile tehnice sunt corespunzătoare. Poate fi folosită chiar și în plan orizontal dacă vreți să vizionați mai bine conținutul. Dar parcă în plan vertical (într-o mână) parcă e mai ușor de folosit. Tabletele mici sunt bune pentru cei ce vor un gadget portabil sau un consolă portabilă. Unele jocuri au o grafică destul de reușită dar sunt și jocuri 2D care nu cer multe resurse hardware.

Prețul acestei tablete e foarte bun și se datorează în special promoției dar și faptului că e oferită de un brand românesc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad-Core de 1.0 GHz e suficient cam pentru orice și e însoțit de o placă video decentă. Oricum, există tablete mult mai performante dar mult mai scumpe. E bine să alegeți exact ce vă doriți, adică să nu vă depășiți bugetul fără motiv. Ecranul de 7 inci cu imagine 600p mi se pare detaliat, imaginea e clară și puteți interacționa cu 5 degete.

Pe partea de multimedia are 1GB RAM și 8GB spațiu intern. Dotările unei tablete sunt cam aceleași dar la tabletele scumpe sunt mai bune. Are 2 camere foto, suport media decent, WiFi, baterie de 3000 mAh, HDMI, audio, bluetooth etc. Sistemul de operare e Android, dar nu e la o versiune prea nouă dar e bine că e tot Jelly Bean – versiunea 4.2. Cea mai nou versiune e 4.4 KitKat și s-ar putea să fie disponibilă pe tot mai multe tablete ieftine.

Plusuri: are port HDMI, procesor cu 4 nuclee, destulă memorie, autonomie maximă de 4 ore, preț bun și compactă.
Minusuri: are o cameră frontală e de doar 0.3MP.

E-BODA Revo R75 e o tabletă care poate înlocui un laptop sau desktop dacă nu vă interesează partea de aplicații, ci doar partea de navigare web și socializare. Puteți chiar să vizionați filme pe acesta însă ecranul e mic și autonomia de lucru nu e prea mare când vizionați filme.

Te-ar mai putea interesa