E-Boda Revo R70, tabletă quad

E-Boda Revo R70 e probabil una dintre cele mai ieftine tablete de pe piață care incorporează un procesor quad core și care are un ecran cu rezoluție aproape HD. Facilitățile care o recomandă sunt procesorul amintit anterior, memoria suficientă și disponibilitatea unui sistem de operare nou – Android 4.2. Datorită acestor caracteristici tableta de față e perfectă pentru cineva pasionat de jocuri sau care vrea să folosească tableta pentru navigat pe Internet.

Venind la un preț bun Vezi prețul special de azi » putem spune că e un gadget foarte bun din punct de vedere al raportului calitate/preț. Chiar dacă are un cost de achiziție foarte mic, garanția e una normală de 2 ani, iar asta înseamnă că sunteți asigurați în caz că se întâmplă ceva cu tableta.

Dispozitivul
Dispozitivul

Pe partea de specificații acest gadget are un ecran de 7 inci cu rezoluție 1024×600 pixeli, 1GB memoria RAM, 8GB spațiu de stocare și procesor AllWiner A31s de tip quad core. Memoria internă utilizabilă e undeva la 6 giga deoarece restul e ocupat de sistem și aplicațiile standard care sunt instalate. Normal că dacă doriți mai multă memorie atunci puteți atașa un card, iar acest dispozitiv suportă carduri de până la 32 de giga.
Foarte interesant e că are o greutate mică de 300 grame, iar bateria e una care ține undeva până la 5 ore, dar poate să țină și mai mult… acest lucru depinzând în principal de cum utilizați gadgetul.

Lucrurile bune la acest model sunt performanța, aspectul plăcut, prezența unei baterii decente și disponibilitatea multor conexiuni. Nu e rău că are sistem de operare Android, iar acest lucru înseamnă în primul rând că puteți extinde funcționalitatea aparatului cu aplicații și jocuri din Android Market. Nu era rău dacă ecranul era unul cu panel IPS, dar acest lucru ar fi ridicat prețul său destul de mult.

În rest, pot spune despre aparat că e unul care nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil în orice tip de sarcină. E ușor de folosit, iar din această cauză cred că ar fi un aparat numai bun pentru copilul dvs dacă vreți să-i faceți un cadou mai special. Însă, un astfel de aparat nu ar fi tocmai potrivit pentru copii mici, mai exact pentru cei sub 3 ani.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu