E-Boda Rainbow V45, telefon dual SIM

Un nou telefon mobil cu capabilitate dual SIM e acest E-Boda Rainbow V45 care vine cu procesor dual core și Android 4.2. Nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba despre navigat pe net ori jocuri. Iar, datorită sistemului de operare o să puteți instala o multitudine de jocuri și aplicații din Android Market (Google Play).

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă memoria internă de 4 giga nu vă e suficientă atunci vă recomand să cumpărați un card de memorie de aici.
În momentul de față e disponibil doar varianta pe negru, însă pe viitor poate o să fie și un model pe alb… pentru cei care vor să aibă un telefon mai unicat.

Telefonul
Telefonul

Pe partea de hardware acest model e unul care vine cu ecran de 4,5 inci (a cărui rezoluție e de 480×850 pixeli), procesor cu două nuclee, 512 MB RAM și spațiu intern de 4GB. Din păcate spațiul disponibil e undeva la 1GB deoarece restul e utilizat de sistem și aplicațiile preinstalate.
La capitolul software are Android versiunea 4.2 și suport pentru aplicații și jocuri Android. Mi-aș fi dorit să vină cu suport versiunea 4.4, dar e bine și așa.

Lucrurile care o să le apreciați la modelul acesta sunt în principal prețul și că poate fi utilizat precum un mini calculator.
Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut 1GB memorie RAM și procesor quad, dar e bine și așa.

Modelul acesta e destinat în principal persoanelor care vor un smartphone ieftin pentru diferite sarcini cum ar fi făcut de poze, ascultat muzică, jucat diferite jocuri și verificat mail ori Facebook.
Nu e un telefon de top, însă o să puteți face poze foarte calitative cu camera de 5MP, iar SO e foarte ușor de utilizat. Mulți producători de telefoane au tendința de a modifica interfața telefoanelor și mi-aș dori să nu mai facă acest lucru… valabil și la telefoanele E-Boda.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „E-Boda Rainbow V45, telefon dual SIM”

  1. In casa am doua telefoane Eboda si deoarece pe unul l-am scapat pe jos m-am gandit sa cumpar acest nou model. In general sunt placut impresionata de aceste telefoane ieftin dar cum ai zis si tu ma cam deranjeaza ca Eboda isi baga mana si modifica interfata Android. Rezultatul e o interfata nu prea placuta insa m-a ajutat un prieten si mi-a pus un launcher care arata mai bine.

  2. V45 nou cumparat s a stricat dupa doar 3 zile ….trimis la reparat…..o sa vedem in continuare……MADE IN CHINA(pentru Romania)……..

  3. deci…acest telefon este bun pwntru jocuri?deoarece am auzit ca nu este deloc bul la jocuri…in rest e bun la orice

Comentariile sunt închise.