E-Boda Izzycomm Z77, tableta dual core

Românii de la E-Boda pun spre comercializare tableta E-Boda Izzycomm Z77 care e un model cu ecran de 7 inci și procesor dual core. Pe partea de soft se poate lăuda cu sistem de operare Android 4.1 și suport Google Play (Android Market). Deci, nu o să aveți probleme în a instala diferite aplicații pe el, iar dacă vă plac jocurile atunci o să găsiți foarte multe.

Costul său nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primind un aparat cu numeroase dotări printre care se numără camere, capabilitatea de a reda orice fișier media și rezoluție aproape HD.
Dacă e să analizăm aspectul dispozitivului atunci vedem că arată foarte bine, lucru vizibil din imaginea pe care am pus-o alături.

Tableta
Tableta

Pe partea de detalii tehnice ori specificații se poate lăuda cu un ecran măricel de 7 inci cu rezoluție 1024×600 pixeli, procesor rapid de tip dual core și o autonomie de până în 5 ore.
Memoria RAM e de 512 mega, iar cea internă e de 4GB. Deci, ar fi bine să nu instalați programe gen launchere ori altele care rulează în memorie chiar dacă le-ați închis (de exemplu aplicația Facebook stă în memorie și consumă vreo 60 mega). Spațiul de stocare nu e nici el prea mare deoarece utilizabil e doar vreo maxim 1 giga.

Lucrurile bune la tableta Eboda de față sunt prețul, că e extensibilă, că are garanție îndelungată și că are cameră web (pe lângă cea principală care poate fi utilizată pentru poze și filmări).
Nu era rău dacă avea 1GB memorie RAM și mai mult spațiu de stocare, adică 8GB.

De final pot să zic că acest model e unul de familie ideal pentru cineva care vrea să o folosească pentru jocuri, filme și navigat pe web. Dacă o luați pentru un copil atunci trebuie știut că astfel de aparate nu sunt bune pentru copii de sub 4 ani.
Dacă vreți să faceți ca bateria să țină cât mai mult atunci v-aș recomanda să închideți aplicațiile recente de fiecare dată când terminați cu tableta. Iar, legat de formatarea bateriei trebuie știut că bateriile Li-ion nu mai trebuie formatate.

Te-ar mai putea interesa