E-BODA Intelligence i200, tabletă cu Android 4.4 Kitkat

Tableta E-BODA Intelligence i200 nu poate fi comparată cu una scumpă. În general, prețurile sunt corecte pentru ce oferă iar dacă vreți o tabletă performantă, atunci e nevoie și de un buget mare. Tabletele ieftine sunt alegeri bune deoarece veți economisi bani și nu există laptopuri sunt 1000 lei. Spun asta deoarece chiar și o tabletă e foarte utilă în special dacă vă rezumați doar la redare media, jocuri, navigare web. Poate fi folosită cu o singură mână iar dacă vreți să folosiți ambele mâini, e nevoie de un stand universal.

Dacă nu vă permiteți această tabletă, atunci nu prea sunt tablete ieftine care să fie mai bune ca și aceasta. Acesta e un producător destul de cunoscut și de  aceea nu are sens să alegeți unul recent apărut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Z2520 de 1.2GHz e unul destul de 1.2 GHz și e un Dual Core bun. Puteți juca jocuri 3D sau să folosiți aplicații office cu astfel de componente. Are 2 GB de RAM și cred că e una dintre puținele tablete care au atâta memorie. Spațiul e intern e de 8GB, iar pentru anul viitor s-ar putea să fie 16GB standard.

Dotările unui tablete sunt relativ același: cameră web, cameră principală de 2MP, suport media decent etc. Bateria sa oferă cam 3-4 ore de autonomie dar aceasta depinde de aplicațiile folosite. Nu poate fi folosit ca un sistem de navigație deoarece nu are GPS. Sistemul de operare e Android 4.4 KitKat și care e ultima versiune. Nu cred că vom vedea recent tablete cu alte sisteme de operare.

Plusuri: are cel mai nou Android, două camere, autonomie maximă de 4 ore, 2 GB de RAM și suport media decent.
Minusuri: ecranul nu e HD.

E-BODA Intelligence i200 e un model destul de interesant care poate fi încercat în special dacă e prima voastră tabletă. Acesta e una dintre multele tablete de la acest brand și restul sunt ceva mai performante dar nu toate au un Android așa de nou. Dacă nu vă place ecranul, atunci optați pentru una de 8 sau 10 inci.

Te-ar mai putea interesa